• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
alexiva - специалист
Здравейте,
някой знае ли кой внася контактите Viko? Напълно са изчезнали от магазината мрежа. Предлагат се само белите, а на мен ми трябва нещо цветно. Преди имаше по доста от големите вериги, но сега не намирам. Един служител ми каза,че вноса е преустановен, но тогава как все още предлагат белите:)
moimoimoi - майстор
типичното отношение на продавач,няма ли нещо в наличност при него оправданието е че са ги спрели от производство,по добре си купи на шнайдер
VLADO66 - майстор
Виж и Simon-тези са вносителите http://www.elmat-polmat.com/index.php?o ... d=15,преди 2г. поддържаха и цветове когато пазарувах от тях.Има ги в Бриколаж обаче цените са поне Х2.
alexiva - специалист
moimoimoi написа:
типичното отношение на продавач,няма ли нещо в наличност при него оправданието е че са ги спрели от производство,по добре си купи на шнайдер
А кой Шнайдер? Униката е на достъпна цена, но ми казаха, че ги правят в Турция. Испанското производство са на цени от 20лв. нагоре. Никой ли не знае кой внася Вико?
fikata - майстор
Униката е на достъпна цена, но ми казаха, че ги правят в Турция
VIKO е турска фирма :)
kam34 - специалист
Кат няма Вико вземи Макел, все е от анадола.
galin56 - специалист
Аз съм си харесал пък серията на Оспел. И те са турски май, ама ми харесват като визия , а отзивите са, че и като качество не са лоши.
alexiva - специалист
Гледах турския сайт на Вико. Има някакви готини от серията АртЛайн, Новела. Някой виждал ли ги е живо или си ги има само в Турция? Още една серия е готина, Елеганс/пак е подлиния на АртЛайн/. Споделете и за нея дали сте я виждали. Между другото имат и по-готини, но попаднах за цена от рода на 127 лв. за единичен ключ:)
fikata - майстор
Ей го къде е Одрин,Стамбул.
  • 1
  • 2

Тема "Вносител Вико?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: