Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
iron_cool - помощник
Здравейте наскоро ми се скапа винтоверта и реших да му подменя всички кабели, но при подмяната се омотах и не мога да свържа конектора на зарядното защото има 3 изхода- как да вържа 3тия кабел? Единия е "-" другия "+" това е ясно и се връзва на "-" и "+" на батериите. Но има един кабел които трябва също някъде да се постави защото не зарежда иначе системата с ток. Прилагам схема за пример. Благодаря предварително.

Изображение

Uploaded with ImageShack.us
sstefanov - майстор
За електрически (електронни) схеми не си ли чувал?
Свържи ги както са били старите кабели.
(и не викай)
shadow__01 - майстор
Какъв е този конектор с три извода?
А този винтоверт няма ли реверс на двигателчето, че си сложил такъв бутон?
hidrazin - майстор
shadow__01 написа:
Тези конектори в повечето случаи са три извода. Поне тези които минават през моите ръце. :wink:
:partyman:
iron_cool - помощник
hidrazin написа:
shadow__01 написа:
Тези конектори в повечето случаи са три извода. Поне тези които минават през моите ръце. :wink:
:partyman:
Е да де три но как се връзва ми идеята???? И нямам ривърс все още не съм намерил подходящ- до въпроса на колегата по -горе
stoy@n - специалист
По снимката не мога точно да се ориентирам, но страничната пластина, когато включиш зарядното да зарежда батерията прекъсва веригата към консуматора, а когато издърпаш щекерчето от гнездото, си подава пак захранване на консуматора от батерията.
iron_cool - помощник
stoy@n написа:
По снимката не мога точно да се ориентирам, но страничната пластина, когато включиш зарядното да зарежда батерията прекъсва веригата към консуматора, а когато издърпаш щекерчето от гнездото, си подава пак захранване на консуматора от батерията.
Свързах го горе долу добре но без конектова утре ще пробвам и ще питам как да сложа един ривърс че е от тези дето се слагат на стъклата на автомобилите и нз дали ще стане обаче

Тема "ПРОБЛЕМ ПРИ ВРЪЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОМОТОРЧЕ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: