Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
goro_89 - напреднал
колеги кажете ми как да замеря термостат с три крачета знам че два перекъсват веригата на компресора а третия за какво е Изображение
DMN - майстор
Ами според мен едното краче е общо. И между него и едното от двете веригата прекъсва, а между него и другото от двете веригата се затваря при достигане на определената температура. Взимаш мултицет и мериш дали е така.
todortv - майстор
goro_89 написа:
.... два перекъсват веригата на компресора а третия за какво е...
Включва нагревател за обезскрежаване.
Последна промяна от todortv на пон фев 11, 2013 8:59 am, променено общо 1 път.
goro_89 - напреднал
благодаря ви колеги ,а другия вариант е ако няма термостат а Платка с НТЦ та има ли датчик за лед скрит някъде около изпарителя
petkomz - специалист
Може да има, а може и да няма :) ! Със сигурност има поне един датчик който е за температурата в хладилника. Някои терморегулатори (особенно тия за хладилни витрини, примерно на "Диксел") имат настройки от менюто, като им задаваш примерно през 6 часа да се включва обезскрежаване за 30 мин. и те така...Айде дай вече модел че така само гадаем и в другата тема.
hladnia - специалист
goro_89 написа:
термостат с три крачета знам че два перекъсват веригата на компресора а третия за какво е
Зависи кой номер термостат К54 3-4 компресор,3-6сигнална лампа К59 6-общ ,3-4 компресор.
Изображение

Тема "как да замеря термостат с три клеми" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: