Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
при работа доста изпуши бормашината марка нитачи. към електродвигателя отиват три кабела.идват от електроника с потенциометър който е капсолован отлят с нещо като епоксидна смола.видими следи по електрониката не се виждат.
на кои кабели да подам напрежение фаза и нула за да пробвам електодвигателя дали работи.кабелите са три броя с цвят черен към електродвигателя.
miroton - майстор
На нитачито праиш комбинеишън с кабелите и пропушва пак :-D :lol:
без снимка как ще разберем,ако има човек във форума които може да познае кабелите МОЛЯ да ми познае числата от тотото .
stiv1961 - майстор
Аз съм човека :-D

Прикачен файл

36260.jpg
hidrazin - майстор
akcom написа:
кабелите са три броя с цвят черен към електродвигателя.
На двата черни. Кръстиш се и пускаш. Дано баща ти да има пари за нова. :)
:partyman:
8180 - майстор
akcom написа:
при работа доста изпуши бормашината марка нитачи. към електродвигателя отиват три кабела.идват от електроника с потенциометър който е капсолован отлят с нещо като епоксидна смола.видими следи по електрониката не се виждат.
на кои кабели да подам напрежение фаза и нула за да пробвам електодвигателя дали работи.кабелите са три броя с цвят черен към електродвигателя.
Колега, Добре дошъл!
Колкото и да ми е НЕприятно, с горната лексика, правопис и граматика, малко вероятно е да ти е интересно/приятно тук.
Огледай се, почети темите и ПРЕЦЕНИ - искаш или не да си част от този Форум, разчиташ ли тук да получиш нужното ти инфо (ти да помогнеш), дали първите отговори не ТИ подсказва, че ТАКА ТУК НЕ СТАВА.
Нищо ЛИЧНО, опитай поне малко да уважиш събеседниците - ще е полезно и за теб - повярвай, не само за конкретната машина.

П.П. Имал съм 3 Хитачи (сега 2) - твоят проблем не съм го имал и не мога да помогна. Остава - да ПРИЗОВА колегите да са по-толерантни към ПЪРВИЯ ти пост във Форума.
Найденов - специалист
Според мен тази (или това) е изначално виновна за това, да се пише с малки букви, без правопис и пунктуация, много преди да се почне през интернет с разни изгъзици, като чатове, маймуница и други подобни :-D :
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0% ... 0%BD%D0%B3
Може пък и да бъркам :? :wink: .
На когото не му харесва, че все още голяма част от българите, членуващи в различни български форуми умеят и предпочитат да общуват със съфорумците си на възможно най- добър български книжовен език- да ходи да си търси решения на проблемите там, където го разбират и да не пита обидено: "Ама това форум по правопис ли е?" Даже когато човек говори, той използва паузи, интонация, за да се разбере със събеседника си, а не избълва всичко на един дъх.
П. П.
Разбира се, случва се да се допуснат инцидентни грешки, които са от бързане или недоглеждане, но това не е практика.
П. П. П.
Да се борим за запазването на българския език, че е едно от малкото неща, които ни останаха.
stiv1961 - майстор
Найденов написа:
Според мен тази (или това) е изначално виновна за това, да се пише с малки букви, без правопис и пунктуация, много преди да се почне през интернет с разни изгъзици, като чатове, маймуница и други подобни :-D :
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0% ... 0%BD%D0%B3
Набора ли, градски? Неее, не е виновна тя :-D , всичко е разработка на военните....свещеници :-D
http://vbox7.com/play:c604d069&al=2&vid=5451599
Пфу, не мога да постна линка директно :sad:

Тема "изпуши ми бормашината нитачи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: