Привет, Имам Раховец 01, на който малкия котлон загрява доста бавно. Имам немски нов, с 4 извода, бързонагряващ 1500W.
http://www.herd.josefscholz.de/7Takt/4_und_7_Takt.html
По тази схема (първата)- ще м и свърши ли ми работа,
- това с "3" е мост нали?
S е сигнална лампа - нямам такава.
1,2 , P1 P2 -кое какво се води ?!
Голямото колело в момента работи само на 3; 4 - на макс (еднаква стойност на съпротивление) , трябва и там да се коригират.
]
Ключът на малкото колело не е много здрав - нов колко струва?
Имам мултицет и фазомер Проблема ми е как да ги свържа, може ли без схема!?
Друго, което ми се върти в главата, понеже имам 1-2 прегоряли тенджери - дали мога да сложа таймер за изключване на двата котлона.
Таймер на котлоните може ли да се инсталира (разсеян съм)?
Фурната си работят всички степени
Има ли нещо като ръководство за поправка на по-елементарни неща по домакинска техника, инсталация, способи, пинизи, теория - това с котлона е нещо елементарно според мен, но не е като да смениш крушка или батерия на мивката.
S е сигнална лампа - нямам такава.
1,2 , P1 P2 -кое какво се води ?!
Голямото колело в момента работи само на 3; 4 - на макс (еднаква стойност на съпротивление) , трябва и там да се коригират.
]
Ключът на малкото колело не е много здрав - нов колко струва?
Имам мултицет и фазомер Проблема ми е как да ги свържа, може ли без схема!?
Друго, което ми се върти в главата, понеже имам 1-2 прегоряли тенджери - дали мога да сложа таймер за изключване на двата котлона.
Таймер на котлоните може ли да се инсталира (разсеян съм)?
Фурната си работят всички степени
Има ли нещо като ръководство за поправка на по-елементарни неща по домакинска техника, инсталация, способи, пинизи, теория - това с котлона е нещо елементарно според мен, но не е като да смениш крушка или батерия на мивката.