• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
DDF
Здравейте.
Имам идея да използвам ето това http://elimex.bg/product/28511/kit-k152 ... io-rc.html да го сложа в отделна кутия да изведа нужнете изводи за да го свързвам към усилвател за захранване мисля да ползвам USB (до колкото разбрах е на 5 болта).
Въпросът ми е как точно да го свържа и дали е възможно да се направи
kuger - майстор
През мини USB може да се захрани. Изхода е слаб за директно включване на слушалки, но активни колонки за компютър свирят доволно.
Но, моето е малко по-различно, има един 6-пинов и един2-пинов конектори, като 6-пиновия е входове и изходи, другия е за 5v.
hidrazin - майстор
DDF написа:
Имам идея да използвам ето това http://elimex.bg/product/28511/kit-k152 ... io-rc.html да го сложа в отделна кутия да изведа нужнете изводи за да го свързвам към усилвател за захранване ...
Какъв усилвател и какво захранване? Пита се така - Купих си един евтин китайски боклук от Елимекс. Защо не свири като хората?
:partyman:
svetliopi44 - Чирак...
Малиии такова и аз си взех преди време да го слушам по обектите ... свири добре точно 2 дена.
Хващаше станциите без проблем ... МП3то също беше добре.
Обаче на следващия ден като почна един брум ,едно пиштене и шум и го захвърлих.
Имате ли идея от какво може да се получи тоя дефект, и как да го оправя ако си заслужава?
batkotony - специалист
Аз миналата пролет си взех ето това:
http://www.graffdigitalcopiers.co.uk/gr ... p-121.html
Гледам,май на линка не пише,но има и дистанционно,със зареждаема батерия и гнездо за допълнителна от Нокия,свири като лудо по цял ден с едно зареждане... :partyman:
DDF
Предложете нещо което да разчита флашки и СД карти и да се свързва към усилвател :)
zmiori - специалист
Колегата ми си сложи едно такова Елимек-ско в колата към един дърт касетофон и още си го ползва за лупта-туптата в пежото.
Draganov - специалист
DDF написа:
Предложете нещо което да разчита флашки и СД карти и да се свързва към усилвател :)
Вземи си приемник за кола NEO - има и CD и USB четец и такъв за мемори карта и дисплей и четириканален усилвател по 45 вата и дистанционно,само захранване 12 волта му слагаш ,колони и е трепач.На промоция е около 40 лева.
Който се усмихва скептично,мога да му кажа,че на 50 км. от София хваща всички FM радиа,които мои приятели със SONY и Philips на 20-тия км. са загубили от обхват.
pavelari - майстор
DDF написа:
Устреойството е ОК. трябва ти да го обгърнеш с АЛ фолио и да го свържеш към маса /-/. ползвай захранване с големи кондензатори и ще видиш как свири без да бъззззззззди.
Ако си го докарал до някъде ми пиши на л.с. и ще решим проблема.
svetliopi44 - Чирак...
pavelari :partyman:
При мен значе от импусното го прави значе... и това с фолиото е хитро.
Обаче се чудя защо 2 дена си свиреше нормално пак с импулсното и не замасено. :?
Мен ме кефи устроиството по 2 причини:
1. Малко е и можеш да го бутнеш навсякъде.
2.Има една опция заради която го купих де, а тя е че при изключване и повторно включване на захранването има авто плеи( не е нужно да натискаш бутоните) ако има включени към него SD или USB източник.
Та това нещо когато правя на някои баровец скъпа баня го крия при водомерите.
Като палнеш лампата и почва да свири ( предимно съм записал звуци от природата)
  • 1
  • 2

Тема "идея за mp3 usb устроиство" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: