Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
johnity - напреднал
Някой били обяснил колко точно е линейното, междуфазното, фазовото и моновазното напрежение?
Ако е възможно по изчерпаем отговор.

Благодаря Ви предварително!
fikata - майстор
hidrazin
С този линк ти уби всичко детско у питащия. :-D
johnity - напреднал
Толкова ли е сложно да се отговори та този въпрос че чак да прибягвам до учебници?
hidrazin - майстор
johnity написа:
Толкова ли е сложно да се отговори та този въпрос че чак да прибягвам до учебници?
То това учебниците като гледам го използваш като крайна мярка според твоите думи? :evil: Получи линк от модератор за което съжалявам. Вероятно не е погледнал останалите ти мнения. За повече от година от регистрацията си не си бил полезен с нищо във форума а въпросите ти са свързани само с училище и нежеланието да четеш учебници ( да не казвам мързел ).
Не си правиш никакъв труд на си потърсиш и прочетеш сам нещо. И за да не ме обвиниш че само аз така мисля ето:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 50#p521350
И пак се замисли какво ТИ си дал на форума а не само да обвиняваш други от форума че на са ти решили домашните и да искаш нещо от тях все едно че са ти длъжни за нещо:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 18#p415394
:partyman:
8180 - майстор
Хидразин,
Прав си, сори.
Всъщност идеята ми беше, да дам линк към Гугъл, но отворих един от първите резултати и се разсеях. Колегата дори това елементарно нещо го домързява да направи.

Прикачен файл

Graphic1.jpg
gogo7777 - майстор
Аааа не е нужно да прибягваш, те учебниците са за друго. Може би владееш българския само разговорно.....
Някой били обяснил колко точно е линейното, междуфазното, фазовото и моновазното напрежение?
Ако е възможно по изчерпаем отговор.
Получи отговора с линк и то добре описано. Ама аз ще се пробвам да обясня за последното напрежение....междуВазното. То зависи от това колко си сгафил и от това коя ваза ще хване жената и какво напрежение ще приложи върху нея. Ако имаш триВазен ток у дома......лошо......понякога напрежението достига пикови стойности... :-D Това у бумагите не го пише, кво те баламосват с разни четива :-D .
fikata - майстор
8180 за линка. :-D
:prost:
Последна промяна от fikata на пет юли 26, 2013 4:17 pm, променено общо 2 пъти.
jadai - напреднал
ами за подробно обяснение в някой учебник ще намериш или в специализираните сайтове

Тема "Въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: