Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
fotenliev - специалист
имам пролем с една отоплителна печка http://www.technomarket.bg/products/090 ... 0ix-silver на вилата купих я миналата година никакви проблеми тая година като я включа работи една минута и пада бушона тоя който се намира вътре във вилата и главния бушон този където се намира на елекромера вънка дали проблема е в печката или някаде по инсталацията
hidrazin - майстор
Не е нормално да ти падат двата предпазителя едновременно. Вероятно не са правилно оразмерени и кой предпазител във вилата пада - главния или на токовия кръг в който е включена печката?
Ако не включваш печката пак ли падат? Пробвай с нещо друго по-мощно - котлон, готварска печка ... Ако пада предпазителя на токовия кръг на печката пробвай да я включиш на контакт от друг токов кръг.
Изреченията започват с главна буква и завършват например с точка, въпросителна ...
:partyman:
boqn_zara - специалист
Дефектнотокова имаш ли щото това ми намирисва на ток ма утечка?Но както ти е казал колегата по-горе пробвай методите му пък да видим какво ще излезе.
fotenliev - специалист
Предпазитела на токовия кръг пада .Като не е пусната да работи нищо не става.Ще пробвам да я вклуча на друг контакт да видим какво ще стане.
abcdefghijklmnopqrstuvwxz - майстор
"Работи една минута и пада предпазителя" - Това работи, означава ли, че почва да топли и да духа и видимо няма признаци за проблем - за първата минута говорим преди да изгори предпазителя?
Или "работи" означава че свети само дисплея, но не топли?

Тема "Проблем с печка!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: