Здравейте колеги, ще се радвам ако някой помогне с идея, как да реша проблема с отоплението на пода ми. Искам да си купя подово фолио ( ей такова http://www.ecofloor-bg.com/pages/bg/%D0 ... D0%BE.html ) и да го сложа само около масата, защото живея над неотопляем магазин и пода е студен, и е доста кофти на стъпалата когато се седи по дълго - (имам си постоянно отопление - този въпрос няма да го обсъждам) - Въпроса ми към вас, знаещите е - има ли някакъв датчик, или нещо не знам как се зове - което да е достатъчно тънко, за да го сложа под ламинат и при определен натиск да ми включва подовото - или ако някой има идея за нещо подобно, което да включва подовото само когато се сяда около масата.
Проблем ми е и ограничението с ламината, защото е залепен от всички страни, така го направиха от фирмата, за да не пие вода, и всичко ще трябва да сглобя предварително и да плъзна около мястото.
Проблем ми е и ограничението с ламината, защото е залепен от всички страни, така го направиха от фирмата, за да не пие вода, и всичко ще трябва да сглобя предварително и да плъзна около мястото.