Значи наскоро си купих една фотоклетка или сензор за движение който искам да монтирам в гаража.Когато влизам да пуска лампата,самоче съм инвалид как да го свържа.От снимката се вижда че към сензора влизат 3 кабела,кафяв,син и черен.Говорих с един техник в хотела и той ми каза да пусна ток към сензора и после да отиде до лампата.Значи да се изясня първо лампата която искам да направя да свети пуснах отделно ток от ключа до плафона на лампата.Прекарах отделно кабели от въпросният ключ до самият плафон за да работи,иначе някъде има прекъснат кабел и деректно не искаше да се пуска осветлениято.С този техник с който говорих,ми каза едни фантасмагории които нещо не се връзват нещата.Иска да пусна същият ток който прекарах до лампата,да мине първо през този датчик за движение,и после да отиде към лампата.Е,да но когато му казах че на самият датчик има 3 кабела към които примерно да пусна Плюс,Минус,и маса.Но няма друх конектор за изход към лампата.Това не разборам как става.Блъскам си главата и нещо не вдявам.Ако пусна ток към сензора,как от него ще пусна ток към лампата,защото има конектор само за 3 кабела.Кое ще накара лампата да се включи.Ако някой може да нарисува една схема като за неразбиращи,и как трябва да стане ще му бъда много благодарен.Дано съм обяснил правилно всичко.Значи пак повтарям прекарал съм отделни кабели към лампата защото някъде е прекъснато захранването след ключа.дната снимка която съм качил е на сензора за движение който имам,другата е една проста схема на инсталацията която направих до лампата.
p.s. Ето ти схема за подобен сензор