Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
stiv1961 - майстор
Здравейте..... и ако може помагайте :) . Родата ми дадоха един конвектор да го проверя защо не работи :) , установих, че е от терморегулатора. Обиколих доста магазини в Зарата, но не открих такъв. Порових в интернет и...... намерих същия в.... Чехия :-D
http://www.elny.cz/termostat-tc100019-p ... r/d-77068/
Конвектора е Airelec, но не си спомням мощността му, ако е нужно мога да видя чак в събота. Ако не мога да намеря същия мога ли да ползвам подобен със същите параметри и ако да- какъв и откъде :?
Не пуснах темата в ,,отопление" защото все пак е по ел. частта. Ето и две снимки от нета, но е 1/1 с моя.
Прикачен файл:
TC100019-termostat-primotop-ecoflex.JPG
TC100019-termostat-primotop-ecoflex.JPG (19.54 KиБ) Видяна 6245 пъти
Прикачен файл:
TC100019-termostat-primotop-ecoflex_1.JPG
TC100019-termostat-primotop-ecoflex_1.JPG (19.21 KиБ) Видяна 6245 пъти
VLADO66 - майстор
Може,зависи колко си сръчен да го преработиш.Предполагам сондата мери стайна температура-ето ти един http://www.nnelectronic.com/product.php ... tID=159084
stiv1961 - майстор
За преработката аз ще го уйдурдисам ама на моя пише 6 - 30°C а този е 0/+75C, това няма ли да е проблем :? . Сондата е прикрепена към предната част на конвектора- на решетката.
VLADO66 - майстор
stiv1961 написа:
За преработката аз ще го уйдурдисам ама на моя пише 6 - 30°C а този е 0/+75C, това няма ли да е проблем :? . Сондата е прикрепена към предната част на конвектора- на решетката.
Можеш да потърсиш и друг някакъв,притеснява ме че този има голям хистерезис щом е с такъв диапазон.
stiv1961 - майстор
hidrazin написа:
Капилярен термостат от Чехия в България от +0°C до +40°C
:partyman:
Ха, тоя май ще стане :) , хидра, как го докара до България :? Благодаря :supz: :partyman:
MIRO_073 - майстор
Аз гласувам hidrazin да бъде номиниран за най-полезен съфорумец в ел раздела с право за кандидатстване за модераторски права :prayer:

П.П. Аз не знам как, но нека някой който знае да пусне една тема с вот да определим кой е най полезния съфорумец в раздела!
radius - майстор
Стив, внимавай, не са написали цената с транспорт :lol:
stiv1961 - майстор
radius написа:
Стив, внимавай, не са написали цената с транспорт :lol:
Аз го поръчах вече :) , с куриер до офис на Спиди- 20 лв. и стотинки :partyman:

Тема "Терморегулатор за конвектор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: