• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Дали на българския пазар се продават лампи със вградени рефлектори?Благодаря предварително:)
Justy - майстор
Жорка, тия знаят най добре да се бъзикат. Ама и ти формулираш питане :? Да ти изброявам ли - Метро, Технополис, Бриколаж, Практикер. Там ако не намериш - лично ще ти струговам :wink:
Тани - модератор
Е поне заглавието е поправил! Преди беше "знаете ли че"

Мисля обаче че има предвид крушки ,Ако ти се струговат струговай и една за мене :-D
Justy - майстор
Спряха ми трифазния ток - не съм си платил парното :? Ще ги работя по метода от аватара ми - същото качество - само по бавно става :lol:
Тани - модератор
Моля Жорката да зададе конкретен въпрос и евентуално за какво му е необходима тази лампа иначе ще трябва да изтрия темата!
crez - майстор
Това са строго специализирани крушки с мощност над 100 вата с нанесено амалгамено покритие наполовина от балона (това е и рефлектора). Използват ги главно за отопление на подрастващи домашни животинки. Имат насочена светлина доста мощна. Виждал съм ги в гръцки магазин за ел.прибори.
Тани - модератор
Има мнооого модели лампи! Приложението им е различно цокли всякакви, но няма да пишем романи по темата , пък дано да познаем какво пита автора и! Нека зададе конкретен въпрос , за да му отговорим!
  • 1
  • 2

Тема "Знаете ли" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: