Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
bebo_cv - помощник
Здравейте майстори,
видях сметката на пластмасовия предавател на движението от моторчето към каната на блендера, а сърце не ми дава да го изхвърля.
Дайте, моля, идеи какво може да се измайстори от това моторче!
hidrazin - майстор
Ами претегли колко мед има в него. Няма да е много. Общо взето от моторче за 2-3 лева може да си направиш вентилатор.
"Намерих си копче. Сега какво палто да си ушия за него???"
:partyman:
bebo_cv - помощник
Хаха! Така ли стана моята работа? :-D
Колега, не си много съзидателно настроен. Ще почакам други мнения. Тук из форума чета хората с такива неща цяла автоматизация на гаражна врата правят...
Иначе с на здравицата ще те подкрепя - :partyman: Приятна неделя!
hidrazin - майстор
:? Ами какъвто въпроса, такъв и отговора. Общо взето въпроса ти няма смисъл. Никой не знае нито какъв е мотора, нито от какво имаш нужда.
Все едно - Намерих си дъска. Сега какво да си направя от нея? Ами то аз само различни електромотори ми се търкалят 20-30 броя а може и повече да са.
Къде ще му излезе края ако за всеки от тях търся приложение? :-D Ами имам и половин чувал с интегрални схеми. Какво правим тогава?
Слагай го в мазето и някой ден може да се сетиш за него.
:partyman:
shotik - майстор
И аз съм на мнение да дадеш повече подробности и снимка на моторчето и ако има табелка,за да се види .Нямам представа каква кана и блендер е ,нещо голямо ли е ? Какви обороти има ,редуктор има ли ,напиши и пусни снимки и очаквай повече отговори

Тема "Оползотворяване на електромотор 350W" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: