Колеги нещо търсачката маи не е в ред и не можах да пробвам да намеря подобна тема а сигурно има. От бая време не съм чоплил нещо за спорта и днес преди да изхвърля един филипс реших да видя кво има вътре. На пръв поглед електролитния кондензатор 4,7микро на 400в. се беше разсъхнал и подул яко. Помислих си че е от него, купих нов смених го и....., подгрева на цокъла светна но самата лампа не запали. Преди да изгори както си светеше изведнъж намали светлината повече от на половина, така работи 1-2 часа, загасих я и на другия ден един два пъти запали пак на половина като я светнах и повече нещя, сега след смяна на кондензатора палят и двата подгрева ама газта се не пали
Някои има ли идея какво още да и сменя че да живне или си е безвъзвратно мъртва и ще си остане така в будна кома
Ето схемичка:
п.п. предварително да кажа на тези които ще ме пратят на магазина за нова лампа. Да, в магазина има, и в шкафа има още три, ама те са здрави и работят аз искам да си чопля неработещата да и върна живота разбираш ли
хахаха

п.п. предварително да кажа на тези които ще ме пратят на магазина за нова лампа. Да, в магазина има, и в шкафа има още три, ама те са здрави и работят аз искам да си чопля неработещата да и върна живота разбираш ли

Прикачен файл
Screenshot_2.jpg (71.06 KиБ) Видяна 2377 пъти