Здравейте, сложих димер с дистанционно за едноцветна лента. Всичко работише нормално, трафа и димера съм ги монтирал на стената, точно до контакта, розетката за нета и кабелната. Всичко работише нормално. Дистационнотп хващаше отдалеч. Сложих ТВ, кудето му е мястото, фактически зад него се падат модулите, но дистационното започна да хваща само под определен ъгъл. Примирих се с това, помиалих си че тв му пречи, а не ми се местише другаде димера. Надругия ден цъкам пк лед, пускам тв гледам нещо си и усилвам намалям лед лентата, но дистационното започна да смущава кабелната. Когато го натисна, почва да насича, а когато го задържа, за да усиля или намаля светлината, направо си спира кабелната и изписва, че няма сигнал. И след малко модула спря са работи, дистанционното си снущава кабелната, но лампите не изгасят. Вкл, изк, но уви. Нито се цъкат лампите ното изгасят. Спрях захранването на трафа за малкл, после прпбвах пак не иска, дори и когато съм до самия димер. Днеска пускам работи 5мин и пак нищо не прави с диатанционното, освен да смущава кабелната, изкл го след час го пускам работи. Не мога да разбвра кво става, димера ли прави бела или трафа незнам? Тва смущаване на кабелната, то кво смущване, направо я спира, нормално ли е?
Дайте съвет. Благодаря.
Дайте съвет. Благодаря.