Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
trevolqka - напреднал
Здравейте.

Знам, че форума не е точно за тези теми, но искам да попитам за да знам, дали не се прекарвам. Трябва да закупя алтернатор за автомобила и съм харесал от този сайт - http://fransizkup.bg/alternatori/5955-2831/ - цената прекалено голяма ли е? Понеже за пръв път ми се налага да купувам такова нещо.
Junak - майстор
Нормална цена е. За по евтино може да потърсиш рециклиран. Към автоморгите имам предубеждения. Скоро сменях на Форд Кориер на тази цена
Последна промяна от Junak на ср ное 19, 2014 8:48 pm, променено общо 1 път.
stiv1961 - майстор
trevolqka написа:
Здравейте.

Знам, че форума не е точно за тези теми, но искам да попитам за да знам, дали не се прекарвам
Да, прекарваш се :) , дай данни за колата, причина заради която се налага нов и т.н.
mariayn - специалист
Отремонтирай си стария ,по-тънко ще минеш .
koveslav - майстор
Тази фирма продава САМО рециклирани от тях самите,или в редки случаи нови китайски.Китайските освен,че нямат голям ресурс,в много случаи са и китайска разработка и много често ремонта им е....нямам думи.
Този алтернатор не е със скъпи части.Кажи си проблема и оригиналния номер на твоя алтернатор и ще ти дам може би по-добра идея.
pipilica - майстор
+1 за ремонт на стария.
l_bonev - специалист
Твърдо за ремонт , няма да ти излезе толкова скъпо. Ти алтернатора си го имаш така ще платиш само рециклирането , а иначе плащаш и двете. Да питам колегата с предложението за 2-ра употреба от Мегапартс. Взимал ли си нещо от там? Аз само ще вметна мойте приключения с тях. В Продавалника си резервирах една част , дал съм всичко необходимо , но не я получавам.Обаждам се след време от там ми казват , че е по добре да отида на място. :? За късмет един колега живее близко и го помолих да отиде. Там той казва за какво мръзне пред бутката. Извикват едно момче и той отива за часта. След време се връща и казва , че не може да я намери. Викат втори човек и той отива , след известно време се връща и казва , че е продадена. Тук вече става интересно , но часта отново се продава в сайта им и то вече доста време. Между другото по форомите има доста негативни мнения за тях. Трябва да се отбележи , че иначе цените са доста приемливи. Затова питам за мнението Ви и да ли сте доволни от тях?
Lazy_666 - специалист
Ми... на принцесата алтернатора е точно оттам. Дори не съм го сервизирал. Направо го сложих и вече има няма едни 5000 е направил. Също така две интериорни ключета. Комплект фарове. Километраж.

Качеството е като от морга. Не можем да очакваме чисто нови. Обаче алтернатора ми излезе 27 лева. Километража - 12. Ключетата по 5. Фаровете - за 12 лева два фара и държач.
Според цената и качеството. :D

Колегата не е споменал дали иска евтин алтернатор или алтернатор изобщо, затова му давам опции.
l_bonev - специалист
Супер значи може и да са се оправили =D> . Иначе като цени са № 1

Тема "Закупуване на алтернатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: