• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Здравейте, малко нестандартен е въпросът ми, но дано някой се е сблъсквал с нещо подобно....
Става въпрос за едно бойлерно табло с два ключа които не мога да разбера какво управляват. Единият е ясен - включва и изключва бойлера, но другият направо ме побърква... управлява кабел 4кв. но не мога да разбера за какво и на къде отива.... никъде не го намирам този кабел. Някой има ли идея какво може да са предвидили на него ? Всичко друго работи без значение положението на ключа..
shadow__01 - майстор
Печка за бяна, ел. лира или контакт.
chano3891 - специалист
shadow__01 написа:
Печка за бяна, ел. лира или контакт.
+1
Но в банята няма никакви свободни проводници или контакт.... които се виждат поне....
freshenero - специалист
Това че свети ключа ,не значи ,че има вързан консуматор към него.Просто е предвиден.
alsted - майстор
Един колега хвърля боб и понякога познава за такива работи, но временно го няма, та ще трябва ти да ни помогнеш :wink: Би ли дал снимка на таблото с ключовете? А на връзките вътре?
moimoimoi - майстор
dragodanov написа:
.....Единият е ясен - включва и изключва бойлера, но другият направо ме побърква....
хващай къртача и по жицата и ще разбереш къде отива :lol:
freshenero написа:
Това че свети ключа ,не значи ,че има вързан консуматор към него.Просто е предвиден.
Той че е предвиден е ясно.... но има пуснати и проводници.... а не мога да разбера къде отиват и какво ще захранват..... пък светенето си е едно на лице...
alsted написа:
Един колега хвърля боб и понякога познава за такива работи, но временно го няма, та ще трябва ти да ни помогнеш :wink: Би ли дал снимка на таблото с ключовете? А на връзките вътре?
Утре ще направя и снимки на въпросното табло... но проблема е какво става след него...
Стиви - специалист
Подово отоплиние, втория нагревател на бойлера.... :?
  • 1
  • 2

Тема "Бойлерно табло с два ключа ???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: