Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
момци помагайте трябва ми помощ за стълбищното у нас така проблема е че стълбищното беше изпaлнено с контактор и стълбищен автомат на занн харманли и нз как да вържа новия на два пъти ми гърми прадпазителя на новия автомат фазата и нулата ги знам а един бая стар жичкаджия каза че нема значение кой проводник ше отива към лампите и кой към лихт бутоните
ivan_v - специалист
kaleevandco написа:
момци помагайте трябва ми помощ за стълбищното у нас така проблема е че стълбищното беше изпaлнено с контактор и стълбищен автомат на занн харманли и нз как да вържа новия на два пъти ми гърми прадпазителя на новия автомат фазата и нулата ги знам а един бая стар жичкаджия каза че нема значение кой проводник ше отива към лампите и кой към лихт бутоните
http://ucha.se/videos/balgarski-ezik/
Положението е сериозно.
До колкото разбрах имаш и някакъв проблем с тоците... :)
abcdefghijklmnopqrstuvwxz - майстор
kaleevandco написа:
Разгледай темата и ако имаш въпроси пак. Не е хич лошо и някоя снимка - да видим къде, какво си вързал и да открием грешката.
viewtopic.php?f=11&t=43492
rado_ev - специалист
На новия автомат трябва да има схема. Фазата и нулата ги свържи на обозначените на автомата места. Би трябвало стълбищната инсталация на сградата да е свързана за нула към ключа и фаза към лампата. Щом има контактор, фазата от автомата трябва да отива към бобината на контактора. Оставащият четвърти проводник трябва да е нула към бутоните.

Тема "момци помагайте" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: