• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
абе момци я да ви попитам някой от вас ще знае ли от де мога та си взема такъв магнит като на дядо ми че той не ще дa го даде па на мен ми трябва мноооого той преди го го ползваше за една работа тук у нас са ни се сещам точно как каза че му е името на тая маймуна ма бая силен магнит ше да е било от той дядо ми каза че нe е точно магнит а нещо друго му викаше ма ни се сещам кво май беше към 25-30 санта в диаметър и имаше дупка в средара а от горе и долу имаше нещо дет покриваше таз дупка

ако някой се сеща какво точно е тая маймуна и зн от де мога да си взема една нека да пише
crez - майстор
Това са най силните магнити в момента т.н "неодимови"http://www.pramiz.com/PlistBG.html аз имам този Магнит NdFeB
кат.№ 06.049, 85кг сила на притегляне, с него вадя потънали помпи и разни боклуци от кладенци. Скоро извадих стара пушка.
alsted - майстор
kaleevandco написа:
Абе момци, я да ви попитам: някой от вас ще знае ли от де мога та си взема такъв магнит като на дядо ми, че той не ще дa го даде, па на мен ми трябва мноооого. Той преди го го ползваше за една работа тук у нас. Сега ни се сещам точно как каза, че му е името на тая маймуна, ма бая силен магнит ше да е било от. Той дядо ми каза, че нe е точно магнит, а нещо друго му викаше, ма ни се сещам кво. Май беше към 25-30 санта в диаметър и имаше дупка в средара, а от горе и долу имаше нещо дет покриваше таз дупка.

Ако някой се сеща какво точно е тая маймуна и знае от де мога да си взема една, нека да пише.
Кофти сефте :x Доста от пишещите тум сме на възрастта на дядо ти, може би. Ти като да си в отделенията? Дори и така да е, това не те оправдава. Ако ще кореспондираш с нас, постарай се за покажеш необходимото уважение! Иначе си има teenproblem
Все пак - добре дошъл! Освен да го снимаш?
crez - майстор
alsted написа:
kaleevandco написа:
Абе момци, я да ви попитам: някой от вас ще знае ли от де мога та си взема такъв магнит като на дядо ми, че той не ще дa го даде, па на мен ми трябва мноооого. Той преди го го ползваше за една работа тук у нас. Сега ни се сещам точно как каза, че му е името на тая маймуна, ма бая силен магнит ше да е било от. Той дядо ми каза, че нe е точно магнит, а нещо друго му викаше, ма ни се сещам кво. Май беше към 25-30 санта в диаметър и имаше дупка в средара, а от горе и долу имаше нещо дет покриваше таз дупка.

Ако някой се сеща какво точно е тая маймуна и знае от де мога да си взема една, нека да пише.
Кофти сефте :x Доста от пишещите тум сме на възрастта на дядо ти, може би. Ти като да си в отделенията? Дори и така да е, това не те оправдава. Ако ще кореспондираш с нас, постарай се за покажеш необходимото уважение! Иначе си има teenproblem
Все пак - добре дошъл! Освен да го снимаш?
++++1 Така е, език(правопис) мой, враг мой. За този случай важи надписа над оркестъра в бар в Тексас: Не стреляйте по оркестъра той толкоооова си може" :lol:
Andri01 - майстор
На младите ми години имаше едни доста големи високоговорители на стълбове по улиците. Мисля,че те бяха с такива големи магнити.
fox_vt - майстор
Този е специално за вадене на потънали неща а и доста по евтин

Неодимов магнит
DMN - майстор
kaleevandco написа:
абе момци
Мара ба комсомолец!
kaleevandco написа:
като на дядо ми
kaleevandco написа:
май беше към 25-30 санта в диаметър и имаше дупка в средара
Бре! Много голям е дедовия ти бе, не знам къде ще намериш чак такъв. Пък и да беше казал за какво ти е, може и по-малък да ти свърши работа :-D
ditronix - специалист
Водомера да спира, за какво друго да му е. Мое тейко му басейнче да е изкОпал :-D .......
FM STEREO - специалист
alsted написа:

Кофти сефте :x Доста от пишещите тум....
:?
lyubohar - майстор
kaleevandco написа:
абе момци я да ви попитам някой от вас ще знае ли от де мога та си взема такъв магнит като на дядо ми че той не ще дa го даде па на мен ми трябва мноооого той преди го го ползваше за една работа тук у нас са ни се сещам точно как каза че му е името на тая маймуна ма бая силен магнит ше да е било от той дядо ми каза че нe е точно магнит а нещо друго му викаше ма ни се сещам кво май беше към 25-30 санта в диаметър и имаше дупка в средара а от горе и долу имаше нещо дет покриваше таз дупка

ако някой се сеща какво точно е тая маймуна и зн от де мога да си взема една нека да пише

Ако все още някой не е разбрал защо държавата ни е на този хал-те това е една от главните причини.
Неуки,прости хора.
Отгоре на това и крадливи.
  • 1
  • 2

Тема "малко помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: