Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Tisho - специалист
Здравейте колеги,имам много странен проблем с тока и ще се опитам да обясня накратко за какво става въпрос.Имам ЛСД телевизор и когато работи и отнякъде някой изключи крушка в съседната стая или затвори примерно хладилника,телевизора прекъсва за секунди.Това прекъсване не е винаги след като се щракне ключа примерно,но е много често и това много дразни.Интересното,което забелязвам,е че прекъсването става след като изгася крушката или затворя вратата на хладилника.Първото,което ми мина през ума,е че има някъде хлабава връзка,но от таблото до всички контакти всичко според мен е наред.Надявам се че някой може да подскаже нещо.Благодаря предварително.
Стиви - специалист
Като за начало спри употребата на ЛСД- и освен да ти премигва телевизора ще спрат да ти се вижда и темите във форума двойни :weedman:

А на телевизора най-вероятно му пречат смущенията от преискряването между контактните пластини в описаните случаи.
Tisho - специалист
Съжалявам,че са излезнали две теми,но пиша от един таблет и малко не съм му свикнал,а колкото до пластините,свил съм ги до последно и няма преизкряване,и това си помислих понеже щепсъла на телевизора е пресован.

Тема "Странен проблем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: