• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
krakajabel - помощник
Здравейте ! Търся си литература относно електродвигателите , но не успявам да открия нищо.. Някакви идеи? Благодаря за отделеното внимание!
todortv - майстор
Търси като електрически машини.
vandu - специалист
Какво точно те интересува за двигателите, устройство, конструиране ?
За устройство препоръчвам учебника: "Електрически машини част 1" на А. Ангелов и Д. Димитров от 1976г
Изображение
petrov_belota - специалист
Ако кажеш какво точно ти трябва мога да ти дам електронни учебници/книги ! :)
krakajabel - помощник
Интересувам се от устройството и свързването им ,но всичко което е свързано с тях бих го прочел... :-D Благодаря на всички за отделеното внимание ... :)
krakajabel - помощник
Ами дори и като електронни учебници/книги пак бих отделил средства , за да си ги извадя на хартиен носител :) На първо време , мисля да си взема Електрически машини. Част 1 :)
fikata - майстор
krakajabel написа:
Ами дори и като електронни учебници/книги пак бих отделил средства , за да си ги извадя на хартиен носител :) На първо време , мисля да си взема Електрически машини. Част 1 :)
Според запитването ти не ти препоръчвам да започнеш с този Ел.машини част І/нищо лично към авторите.Напротив единият от тях ми е бил преподавател и съм издържал изпити при него от раз/Ел.машини І и ІІ част/
Потърси и започни с учебник Електрически машини/и апарати/ за техникум, или сега както му казват техническа гимназия.
пример
http://books.google.bg/books/about/%D0% ... edir_esc=y
http://knizhen-pazar.net/index.php?opti ... 1%82%D0%B8
krakajabel - помощник
Да не избързвам тогава , ами да изчакам още някое мнение?
John - специалист
Ами ,ето го мнението,но не знам дали ще ти хареса.Бих ти препоръчал,учебник по електротехника за техникумите.Защото,ако я нямаш основата,не можеш да схванеш материала.
  • 1
  • 2

Тема "Електродвигатели" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: