Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
lz1tar - специалист
Попадна ми СОТ централа Micro4-старотия.Донякъде я разгадах.Ако някой се е занимавал с този модел ,нека малко да подскаже-има ли някакваи особености при свързването и отпред на панела кои светодиоди кога трябва да светят
shadow__01 - майстор
Да използвам и аз темата. Попадна ми една централа "CA60 plus".
Имам само кутия, основната платка и трансформатора. Има и три датчика за движение със лош външен вид. По-принцип работи, но не съм я пробвал. Нямам клавиатура, а и не знам как. Акумулаторът работи, но е стар и не рискувам да го давам или продавам на някой като работещ.
Прикачен файл:
1.jpg
Прикачен файл:
2.jpg
Прикачен файл:
3.jpg
Сменил съм филтриращият кондензатор с нов качествен, тъй като старият беше изтекъл.
Пак повтарям, че няма клавиатура и иска нови датчици и акумулатор 4,5Ah.
Иска ли я някой и колко би дал за нея?
Има ли някаква финансова стойност в този вид?
Nimi - специалист
lz1tar написа:
Попадна ми СОТ централа Micro4-старотия.Донякъде я разгадах.Ако някой се е занимавал с този модел ,нека малко да подскаже-има ли някакваи особености при свързването и отпред на панела кои светодиоди кога трябва да светят
Micro4 :?
Дай някоя снимка да видим за какво иде реч.

shadow__01 ако си намериш клавиатура можеш да я ползваш.

В този си вид.. може да се ползва като кутия с трансформатор.
Всъщност.. може да я ползваш като зарядно устройство за акумулатора.
shadow__01 - майстор
Nimi написа:
shadow__01 ако си намериш клавиатура можеш да я ползваш.
Ако е за едното зарядно ще си направя автоматично. Схеми е нета има много.
Искам да я дам на някой ако му трябва да я ползва като аларма. На мен не ми трябва за нищо. Питам ако някой я иска може да му я дам.
gibined - напреднал
Ето това се казва джентълменско предложение! Поздравления! Да я вземе човек, който ще я ползва, а не, след това да я обяви за продажба, както правят някои
Поздрави:
shadow__01 - майстор
gibined написа:
Да я вземе човек, който ще я ползва...[/b]
Така и с стана. Алармата пътува към потребителя zmiori. Той ще е новият й собственик. Дано е ценна придобивка към колекцията му.
radius - майстор
Сега трябва да го проверим в продавалника :razz:
gibined - напреднал
Точно така, градски! Така и трябва, защото много станаха тези дето купуват и след това продават / с завишена цена / като уж вече ненужна им вещ, или уж случайно попаднала при тях.
Поздрави:
zmiori - специалист
Ми провере те бре. Ко ва спъва.
Вече почти съм уредил клавиатура. Централата е модел 1999г. Версия 1.32. Дали някой ще зарипа за нея?
Вижте кой знае как да прави. Взема и у продавалника.
Е аз взех и стягам за охрана у шопско.
Благодаря ви за доверието. Желая ви успех.
radius - майстор
Ааа, ако нещо имате да се карате, не ме намесвайте. Моята забележка беше с идеята да е закачлива, а не докачлива.

Тема "СОТ централа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: