Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Здравейте, адаптера за заряд на самобръсначката ми спря...ето данните му: Charger Typ. SH-DC3V600 ; Mod Typ. GD-199 230 V-50 Hz 3V--600mA. Търсих в нета за подобен със същите характеристики, но не намерих. Въпросът ми е, нога ли да взема друг подобен и да го подвържа към док станцията...имам няколко излишни от стари ГСМ-и, но те са 220/5V.
Моля за бърз отговор, че брадясвам :supz:
FM STEREO - специалист
Няма да стане,този е за 5v,това са 2волта повече,рискуваш да повредиш батерията. Колко милиампера е 5волтовия?
Здравейте, благодаря за отговора, другия адаптер е 5V/350mA от стара нокия. Предполагам че не може току-така да ги заменя и затова питам! И друго как мога най-бързо да се сдобия с подобен непопулярен продукт? Благодаря предварително!
FM STEREO - специалист
ТОВА мисля,че ще ти свърши работа,превключва се от 3V до 12V,600mA :supz:
Благодаря за съжаление не е наличен!
FM STEREO - специалист
Напиши в гугъл адаптер 3волта-600mA и ще намериш много такива,все ще уцелиш някой наличен.
teves - специалист
FM STEREO написа:
Напиши в гугъл адаптер 3волта-600mA и ще намериш много такива,все ще уцелиш някой наличен.
Няма проблем да е и над 600mA
kolev_k - специалист
Слагай смело от GSM.Може да свържеш 3 диода в права посока и ще свалиш напрежението с 1.8V.

Тема "Мога ли да заменя повредения адаптер с друг подобен?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: