Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Здравейте,имам проблем с грешка Е3 на Мидеа WQP8-B9241B.Свалих нагревателя и го тествах,загрява за секунди.Сложих мултицета на кабелите,които влизат в нагревателя и когато трябваше да вкючи,уреда не отчете напрежение и миялната продължи да работи без да намаляват оставащите минути от програмата и така докато излезе Е3.Търсих термостатите,но немога да ги открия.На корпуса няма такива като тези които намерих на снимки във форума на други модели Мидеа.Ще съм благодарен на всеки който ми помогне да се справя сам.
horgasz - специалист
Не съм специалист по Midea, но при повечето такива машини, нагревателя се включва само при наличие на вода. Демек - търси някакъв Water sensor или нещо подобно, някъде около нагревателя.
Успех!
valentino76bs - майстор
Веско75 написа:
Здравейте,имам проблем с грешка Е3 на Мидеа WQP8-B9241B.Свалих нагревателя и го тествах,загрява за секунди.Сложих мултицета на кабелите,които влизат в нагревателя и когато трябваше да вкючи,уреда не отчете напрежение и миялната продължи да работи без да намаляват оставащите минути от програмата и така докато излезе Е3.Търсих термостатите,но немога да ги открия.На корпуса няма такива като тези които намерих на снимки във форума на други модели Мидеа.Ще съм благодарен на всеки който ми помогне да се справя сам.
Комшията имаше такъв проблем все му изписваше тази грешка ,неговата е CROWN.Eстествено се пробвахме да я направим ,мерихме почиствахме всичко което беше свързано с тази грешка и не се оправи.Пишеше в указание от какво точно може да е то не са много неща но не стана .И си извика майстор и му сменил някакъв кондензатор ,който не го знам какъв е в смисъл къде стои но по негови обяснение ми се струва ,че е подобен на хладилниците които слагат на компресорите! :?

Тема "Проблем с миялна машина Мидеа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: