• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
joomlla - специалист
Здравейте,
Имам фритюрник "Хорека" професионален. Освен терморегулатора на 195 градуса има и капилярен термостат (термозащита също на 190 градуса). Благодаря предварително. Подобен http://olx.bg/ad/profesionalen-frityurn ... 5KBGi.html

Редакция: Някой може ли да ми помогне с информация от къде мога да купя "капилярен термостат 190 градуса".
Последна промяна от joomlla на пон яну 25, 2016 5:30 pm, променено общо 2 пъти.
shadow__01 - майстор
Благодаря, че сподели. Но тук обикновено се обсъждат проблеми и казуси. Има ли проблем с фритюрника?
hidrazin - майстор
joomlla написа:
Здравейте,
Имам фритюрник "Хорека" професионален. Освен терморегулатора на 195 градуса има и капилярен термостат (термозащита също на 190 градуса). Благодаря предварително.
Браво. Да са ти живи и здрави. За какво благодариш?
Предполагам за Терморегулатор 190°С за фритюрник с гайка :-D
:partyman:
moimoimoi - майстор
част от подписа на joomlla
"Български форум : питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп"
явно затова не пита нищо :lol:
krasi92 - майстор
аз имам от хоремака-едва ли е професионален и не знам дали има 195 и капилярен ама си работи.Благодаря за вниманието. :rock: :rock: :rock:
miroton - майстор
и аз имам фритюрник,но съм му махнал термостата щот стават варени картофите и чакам пожарната
joomlla - специалист
joomlla написа:
Здравейте,
Имам фритюрник "Хорека" професионален. Освен терморегулатора на 195 градуса има и капилярен термостат (термозащита също на 190 градуса). Благодаря предварително.
Допълнение:
Фритюрник - електрически, с две вани от по 15 литра (9 л. олио). Закупен от Метро. Сервиз "................." не заслужават да им се посочи името. След 6 телефонни разговора успях да се свържа с техник, който да ми обясни, че термозащитата я няма на склад и може да се достави след ............ седмици. Мога да я сменя винаги с някоя която има същите параметри но за храната, която я използваме е необходима температурната разлика от 150 до 190 градуса.

Благодаря на всички които отделиха от личното, професионалното си време за да ми отговорят колко е хубаво да си избиваш нервите ... Успех на всички.

ПП. http://www.delta-elis.com/bg/3-323-%D0% ... %D0%B0.htm но за фритюрник.
joomlla - специалист
miroton написа:
и аз имам фритюрник,но съм му махнал термостата щот стават варени картофите и чакам пожарната
Извинявай,
не се заяждам, нищо лично. Искам да те попитам само един въпрос "Няма ли да ти тежи на съвестта ако съвета ти "навреди" на някой". Успех.
hidrazin - майстор
Нещо не разбирам - търсиш капилярен термостат или термозащита?
По-горе съм ти дал линк точно към терморегулатор за 190 градуса.
А поне да си беше направил труда да снимаш твоя или да кажеш какво пише на него.
joomlla - специалист
hidrazin написа:
Нещо не разбирам - търсиш капилярен термостат или термозащита?
По-горе съм ти дал линк точно към терморегулатор за 190 градуса.
А поне да си беше направил труда да снимаш твоя или да кажеш какво пише на него.
Благодаря ти. Няма да го търся. Фритюрника ще се използва за "неутрален съд".
http://www.tepcon.it/eng/scheda_prodott ... odotto=282
За тоя термостат става въпрос.
Успех.

Темата може да се заключи, изтрие или нещо такова.
  • 1
  • 2

Тема "Термостат за фритюрник" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: