• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kajete mi kak da pusna trifazen el dvigate s kontaktori bez da se izpolzva stop
lz1wvm - специалист
stamt7 написа:
kajete mi kak da pusna trifazen el dvigate s kontaktori bez da se izpolzva stop
Включваш щепсела в контакта,и си готов. :partyman:
hidrazin - майстор
Я първо се научи да пишеш на нашенски.
Никой не е длъжен да ти зяпа маймуницата.
:partyman:
извинявай дай съвет ако знаеш
moimoimoi - майстор
само не разбрах какво точно искаш да направиш
обясни по добре...ако можеш
а инъче се продават пускатели с реверс , примерно http://www.tashev-galving.com/029+SMO+1 ... 0%B5%D0%BD
Andri01 - майстор
Научаваш малко електрозадвижване и готово.Ако не можеш-плащаш на някой,който го може и пак си готов! Ако го правиш сам-утре ще те пишат във вестника!! :(
shadow__01 - майстор
Като няма бутон стоп какво и как ще изключва двигателя?
Какво ще върти този двигател ако не е тайна? Сподели за да ти дадем съвет как се прави правилно и безопасно.
Доколкото разбирам искаш да реверсираш двигател с контактори без да натискаш бутон стоп. Много тежък режим на работа ще се получи. Ще изгарят контактори, след време дори и самия двигател.
iliya_i - майстор
shadow__01 написа:
Като няма бутон стоп какво и как ще изключва двигателя?
Какво ще върти този двигател ако не е тайна? Сподели за да ти дадем съвет как се прави правилно и безопасно.
Доколкото разбирам искаш да реверсираш двигател с контактори без да натискаш бутон стоп. Много тежък режим на работа ще се получи. Ще изгарят контактори, след време дори и самия двигател.
Според мен ще е обратно - първо двигателя, после контакторите. :lol:
Явно човека не знае какво иска и очаква ние да отгатнем. Просто си пита без да знае какво.
tsenkov - специалист
Не е така. Приспособил съм настолна бормашина за резбонарезна с два контактора и два шау-баута. Работи перфектно.
  • 1
  • 2

Тема "kontaktor" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: