Здравейте,имам LED крушки,които трептят като се включат. Някои веднага,други със закъснение.
Някой,ако има опит нека сподели! Благодаря! 

Lisko написа:След като поработят месец-два и започват да мигат по един ужасен начин...Мигат ли - диодите си отиват.
Lisko написа:Купих няколко от тия "крушки" за габаритите на колата.Един въпрос - къде във фара се намират габаритите? Ще ти кажа защо питам. На моята кола дългите и късите светлини са в отделни секции, но габаритчето е в секцията на дългите светлини. А там е халогенна крушка, която отделя топлина. Като купих колата(втора ръка), габаритите бяха със светодиодни крушки(оригинално обаче трябва де е с обикновени крушки с жичка) но и двете светодиодни крушки не светеха. За мен беше много чудно как така и двете са изгорели заедно
DMN написа:Аз пък съм си сложил светодиодни дневни светлини на колата. С по 24 светодиода е всяка. От известно време на едната светодиодна светлина започнаха да мигат две двойки по два светодиода. Понякога пък въобще не светят(същите двойки) или пък мъжделеят бързо мигайки. Но беше проникнала влага и в двете диодни светлини, и аз го отдадох проблема на това, но пък на другата диодна светлина си светят всичките светодиоди без такива проблемиТвойто мигане май е точно като мойто - почнали са да си отиват.Лошото е, че не подлежат на отваряне(ще ги отворя, но после за нищо няма да стават
), иначе бързо щях да разбера какъв е проблема - дали е от диодите, от някаква корозия или от влиянието на влагата върху електрониката(щото имат електроника вътре).
Lisko написа:Купих няколко от тия "крушки" за габаритите на колата.Един въпрос - къде във фара се намират габаритите? Ще ти кажа защо питам. На моята кола дългите и късите светлини са в отделни секции, но габаритчето е в секцията на дългите светлини. А там е халогенна крушка, която отделя топлина. Като купих колата(втора ръка), габаритите бяха със светодиодни крушки(оригинално обаче трябва де е с обикновени крушки с жичка) но и двете светодиодни крушки не светеха. За мен беше много чудно как така и двете са изгорели заедноДокато накрая се светнах, че проблема е от топлината отделяна от дългите светлини и от там прегряване(опичане) на светодиодните габаритчета. Така че имай предвид топлината, която се отделя от другите крушки във фара като възможна причина.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: