Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
pavelvasilev - специалист
здравейте, в скоро време ще ми се наложи да си купя следните уреди:

Хладилник - каква марка?

Пералня с горно зареждане - каква марка?

Печка за вграждане и абсорбатор - каква марка?

Съдомиялна - каква марка?

Като за цената на съответния уред да не надвишава 800-900лв

Благодаря предварително за мненията ви :)
TACHO - специалист
pavelvasilev написа:
здравейте, в скоро време ще ми се наложи да си купя следните уреди:

Хладилник - каква марка?

Пералня с горно зареждане - каква марка?

Печка за вграждане и абсорбатор - каква марка?

Съдомиялна - каква марка?

Като за цената на съответния уред да не надвишава 800-900лв

Благодаря предварително за мненията ви :)
Колега, дай някакви по-точно данни за нещата, така зададен въпроса ти няма логика.
Колко голям хладилник ти трябва, но-фрост или обикновен, с фризер или без?
Колко голяма съдомиална, има и с големи на микровълнови печки има и промишлени?
За помещение с каква кубатура ти трябва аспиратор - 10 кв., 50 кв. ????

Иначе като марка аз като се обзавеждах преди година не залагах на най-изветната марка, но сглобявана например в Китай или Турция, а на по-малко известни, но правени в Европа. Какво му е по-лошото на едно Горенйе през един Бош-Сименс от Китай или нещо друго. В случая разликата в цената е май само заради търговската марка.
Не съм писал какви точно ще бъдат,колко големи и т.н. понеже става въпрос само за марката а другото разбира се цената е различна според вида и модела но конкретно питането ми е за марка при съответните уреди :)
TACHO - специалист
Но си посочил ценови диапазон.
Мислиш ли, че например един малък и един голям хладилник от една марка са с еднаква цена?

Като не искаш да ни насочиш какво търсиш, как да ти се помогне?
Сори,че не съм се изяснил достатъчно значи махаме цените остават си без значение,интересуваме само марката при съответния уред както например при колите мерцедесите при строителните продукти с марката на боро и т.н. :bulb:
TACHO - специалист
Ха-ха, при строителните продукти марката Боро не е нищо особено, само мит, че са много добри, а са гола вода. Със съседа ми си правихме по едно и също време баните в кооперация - ново строителство. Неговата баня падна цялата, в момента няма една цяла или неотлепена плочка. Той работи с боклуците на Боро, аз ползвах друга марка и не ми е мръднала една плочка. :lol:
А колкото до мерцедесите при колите, не всеки може да си позволи да си ги купи и след това да ги поддържа. :-D
Ако ти препоръчам най-добрия аспиратор за над 1000 лв, който да ти засмуче и чорапите , ще си го вземеш ли? :-D

Тема "Моля за ваши препоръки при избор на следните уреди и марки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: