• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Lautrec - специалист
Някой може ли да ме насочи към магазин в Пловдив от където да мога да си закупя 1-2 м. многожичен меден кабел 50 мм²?
С 2 леви - специалист
ФИЛКАБ АД
ул."Коматевско шосе" № 92
4004 Пловдив
тел.: +359 (32) 277 171
тел.: +359 (32) 608 881
факс: +359 (32) 671 133
e-mail: office@filkab.com

Понеделник - Петък: 08:00 - 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
Andri01 - майстор
Ако дойдеш до Варна ,там ще те обслужи едно готино гадже :) .
Lautrec - специалист
С 2 леви написа:
ФИЛКАБ АД
..........................................
Благодаря. Дано не ме игнорират за някакви си 1-2 метра.
Avas_co - майстор
Що не се пробваш в ТМТ ?
Тия във Филкаб направо са лудница, последно ги чаках над половин час за да ми пишат фактура.
В ТМТ също не са от най-бързите, но са в порядък по-добре от Филкаб.
Lautrec - специалист
Нито едните, нито другите! Във Филкаб ми казаха цена като за физическо лице, а в ТМТ нямало кой да се занимава за 1 метър. Тук дори цената не разбрах. Аз още като видях магазина на Филкаб ми светна, че там не е за мен, а за ТМТ не го очаквах. Не! Не, че ги мисля за "големи", просто ме изненадоха. Не съм ли клиент!? Както и да е. Всъщност на мен ми трябваше шлангов 50 мм². Говоря в минало време, защото си купух на по-добра цена от Викиват. Въобще не очаквах да имат. Като се замисля може да има и по-евтин, но къде ще е това... Ако пак потрябва, че го мисля.

Сетих се, че във Филкаб видях нещо което не вярвах, че може да се намери в магазин, вярно че е фирмен и все пак, изненадах се. Видях термо шлаух, сигурен съм, че беше точно това, но с "гигантски" размер. Имаха няколко размера, но не посмях да питам за цена.
Тези неща са Ø50 мм и друго поне Ø200 мм. Може би имат и други размери. Някой да знае каква е цената на толкова голям термо шлаух и има ли от къде другаде да се купи на дребно, максимум 1 метър?
valentino76bs - майстор
Ся колега тва е форум "направи си сам" тука сме любопитни, любознателни и т.н. .... :) Я кажи за какво ти е тоя кабел какво ще делаеш защото най накрая да не излезе ,че ти трябва градински маркуч! :) и термошлаухите са на метър няма проблем да ти отрежат що не пита за цена ф 50 на раЙхем с лепилото бяха по 7,8 лева клиентска цена ...
Andri01 - майстор
От "Филкаб" във Варна съм купувал кабел 36кв. 2м. Нямаше проблем . Точково ли ще правиш? :)
krasi92 - майстор
Andri01 написа:
От "Филкаб" във Варна съм купувал кабел 36кв. 2м. Нямаше проблем . Точково ли ще правиш? :)
То има ли 36 квадрата кабел :?
  • 1
  • 2

Тема "Многожичен кабел 50 мм² в Пловдив" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: