Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Чираче - майстор
Във връзка с темата за гроздомелачката търся монофазен ел. двигател с обороти 900, или по-малко, на поносими цени. Ако е с редуктор, още по-добре. Трябват ми обороти около 150 об/мин. От автоматична пералня не става/там ниските обороти са 310/, защото ще изгори бързо от прегряване/не са направени за непрекъсната работа/.

Ако някой има такъв излишен, да се обади на ЛС. Мерси :shock:
Чираче - майстор
moimoimoi написа:
а това дал може да свърши работа
Не. Мерси.
Antonii - майстор
Един познат имаше излишен двигател с червячен редуктор и се чудеше дали да него продаде.
Та като се върне в БГ ще го питам какви са му идеите и ако още не сте намерил ще ви информирам.
Чираче - майстор
Antonii написа:
Един познат имаше излишен двигател с червячен редуктор и се чудеше дали да него продаде.
Та като се върне в БГ ще го питам какви са му идеите и ако още не сте намерил ще ви информирам.
Добре, но само трябва да бъде с подходящи размери и тегло.
Кики - специалист
Имам един от стара пералня с перка за охлаждане, мисля че беше 900 об. но не съм сигурен трябва да погледна в мазето. Естествено няма редуктор. Ако проявяваш интерес драскай да се поразровя из чарколяците.
Чираче - майстор
Потърси го. Кажи на колко об/мин е , колко тежи, и каква е мощността му/от табелката/. Пробвай го дали работи, има ли неприемливи шумове. Направи и снимка. На ЛС ми напиши цената.

Тема "Търся ел. двигател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: