Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
zhoro25 - специалист
Здравейте,

Купих си втора употреба промишлена прахосмукачка. На бутона за пуск има три положения: I после 0 и след това R

I е ясно - пуска се машината

0 - спира

R - не мога да разбера за какво е. Като го натисна няма никаква реакция на прахосмукачката.

Моля, ако някой знае, да ме светне.

Модела е: MATRIX WDCNE 1400-25 и никаква информация не мога да намеря от интернет за нея.
gnt69 - майстор
Има ли контакт за включване на електроуреди към прахосмукачката.
DMN - майстор
Да не би да обръща оборотите на двигателя и така де се използва и за обдухване, но в този случай трябва вътре някъде да има друг прекъсвач(например свързан с някоя клапа), който да не позволява обдухване когато боклука е вътре, че нали се сещаш :-D . Нямам представа, просто това ми хрумва като възможност, може и нищо такова да няма.
zhoro25 - специалист
gnt69 написа:
Има ли контакт за включване на електроуреди към прахосмукачката.

Да, има. Пише максимум до 1600w.
KingLin - майстор
Еми третото положение на ключа е когато искаш прахосмукачката сама да тръгва и спира когато ползваш уред свързан през контакта върху нея самата. примерно включваш дрелката в прахосмукачката и като почнеш да пробиваш тя сама започва да смуче. Като пуснеш копчето на дрелката прахосмукачката трябва да продължи около 5 секунди още и тогава да изключи.
kolev_k - специалист
Аз съм на мнение че R е реверс.Вместо да я отваряш да чистиш торбата,си идухваш боклука в двора на гадния комшия.

Тема "Копче за прахосмукачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: