• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
klicksa - помощник
Здравейте колеги, имам един безмаслен компресор, на който се счупи буталото с биелата, проблема е там че не мога да намеря откъде да купя такава понеже ми казаха че със заваряне няма да стане и ако някой знае откъде или пък ако евентуално има такава ще бъде супер! Изображение
Изображение
klicksa - помощник
мне колега, не мога да намеря в сайта който си постнал
iliya_i - майстор
Ми писал си го в "електротехника". Пък то проблема ти не е електротехчески, а чисто механичен. Е...х ти биелата! Как пък се счупи едновременно на 2 места :?
tzetz009 - специалист
За 1-ви ( първи ) път виждам неподвижно съединяване на бутало с биела !!! :? :? :?
klicksa - помощник
На безмаслените компресори биелата е едно цяло с буталото. Никъде не мога да намеря такава част, помислих за заваряне, но ми казаха че няма да издържи много, а и ми искат 60лв за заварка, което си е доста
MamaMy - майстор
Може да е с люлеещ се цилиндър. Нали бяха направили дръпнатите такъв мотор на който променяха компресията с наклоняване на цилиндрите и главата в една или друга посока. :?
tzetz009 - специалист
Има някаква фундаментална грешка с тая биела !?!

То и 'мериканците направиха "вълшебен" мАтор и серия електро-агрегати за техните военни , които горят почти всичко , и още не ги дават на цивилни .
Прикачен файл:
IMG_4441.jpg
Прикачен файл:
IMG_4440.jpg
Прикачен файл:
931200_d4e8a637892d4d65bde34dc8d1cce287~mv2_d_1500_1276_s_2.jpg
Прикачен файл:
931200_2066b888c983483ca6954601d31cb34a.jpg
Прикачен файл:
931200_2feb3fd997424d0db73b67c873d9f6f6~mv2_d_3000_2795_s_4_2.jpg
hidrazin - майстор
Никви фундаментални грешки няма и никви люлеещи се цилиндри няма.
Просто евтин компресор за не големи налягания. И при ташо галваниката има такива бутала но са за други модели и марки.
Обикновено се сменя всичко в комплект - биелата с буталото, цилиндъра, лагера и нови уплътнители.

Изображение
:partyman:
klicksa - помощник
Колега кой е тоя Ташо Галваниката, някаква информация за него, откъде е, някакви координати, как да се свържа с него и да го питам?
  • 1
  • 2

Тема "Моля за помощ относно въздушен компресор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: