Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Прикачен файл:
TV_Panasonic.jpg
Моля за мнение. Предава само в долната част. Благодаря
Последна промяна от jesijan на пон окт 09, 2017 2:49 pm, променено общо 1 път.
petromaniq66 - специалист
Добре дошъл! Смяна на електролитните кондензатори в схемата за вертикално отклонение от човек разбиращ от телевизори, докато все още нещо "предава". Само за мнение ли се регистрира? :)
Много благодаря!
Не, разбира се. Търся човек, който да се съгласи да го поправи.
Вие такъв ли сте?
plamen6703 - майстор
Няма да ти е трудно да намериш човек, който да го поправи! Огледай се къде пише телевизионен сервиз, там ще ти го поправят. :partyman:
Разбирам сарказма. :lol: По-сложно е! TV-то се намира в с. Елешница, близо до София. И мога да закарам човека, който се навие да го поправи. Освен това съм жена. [-o<
plamen6703 - майстор
Няма грам сарказъм в написаното. Аз лично не бих се навил някой да ме разкарва до някакво село да му ремонтирам телевизора. Този някой, ако иска да му свърша работа, ще си натовари телевизора и ще го докара в сервиза за ремонт. Ако някой се съгласи да изгуби половин ден в разкарване за ремонт на един телевизор, то цената ще е такава, че по-добре да си купиш един друг такъв телевизор за 50 лв....по-евтино ще ти излезе от разкарване на техник и ремонт по домовете.
Желая ти успех! :partyman:
Последна промяна от plamen6703 на пон окт 09, 2017 10:42 am, променено общо 1 път.
ЕЕее, очаквах повече разбиране. Never mind! Все пак, много благодаря.
Ако все пак на някого му се разкарва до някакво село, моля да ми пише. Благодаря!
plamen6703 - майстор
Аз не очаквах никакво разбиране, клиентите по принцип да им робуваш не можеш да им угодиш... още повече на жена :wink:
Товари телевизора в автомобила и го остави за ремонт... за около 20-25 лв. довечера ще гледаш цял образ :-D
43 kg съм, но няма значение :? . Благодаря и успех и на Вас. =D>
hidrazin - майстор
А не се ли се замисляла за един нов телевизор?
За 250-300 лева има и-32 инчови - и екрана ще е по-голям, и са леки, и не заемат толкова място, и ще е в гаранция...
В крайна сметка има и втора ръка внесени, за по-малко пари.
:partyman:

Тема "CRT Телевизор Panasonic помогнете с идеи за ремонт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: