Здравейте майстори! Искам да ви споделя нещо което ми подариха преди 2 часа,мой приятел ми го даде ! Знаете,че повечето ревем от високи сметки за ток,та и той е един от тях! Та свързали са го с човек които базикал електромери и той го е викал и си му е платил и онзи си е свършил работата! Онзи лекаря му е предложил да си избере дистанционно каквото му харесва от няколко модела! Но се оказва накрая.че доктора си забравя единия замодул с дистанционното в моя човек и все още не си го е потърсил! И за това ми го и подари! Така като го гледам е предварително преработено и готово за бърз монтаж явно,защото му е свалено релето! !!Та моя приятел е от доволен пре доволен вече 6 месеца и нагоре,благодарение на модула когато се включи ,електромера му отчита с 90% по малко ток... и дружката е навключил разни печки конвектори и прочие! Та сдобих се аз с този модул и го разгледах и ми направи впечатление,че реленцето от модула е свалено и има запоено нещо друго...Снимах го за да ви го покажа и на вас и да дадете мнение и да коментираме!