Предварително се извинявам за лееко некадърното описание на проблема ми, но се надявам да ме разберете
Преди около седмица си купих от метро настолна лампа, уж халогенна ама вие ще кажете... Халогенката е на 12в 20вата. Не съм сигурен дали се казва халогенка защото навсякъде като питам по магазините ми казват че това е луничка, колкото и да не ми прилича на луничка... Та въпросната лампа започна непрекъснато да примигва като я пусна. В един момент даже съвсем угасна, разглобих я, след (ето още един елемент, чието име не знам
) да го наречем трансформатор , та след него имаше изгоряло бушонче, понеже нямам такива просто го махнах и сега лампата пак примигва
В банята шкафът е със същите халогенки и там имам същите ядове откакто го купихме. Отначало халогенките горяха всяка седмица, след това изгоря "трансформатора", смених го и сега се прецакаха фасонките. В крайна сметка сигурно осветлението струва колкото самия шкаф.
Кажете заслужава ли си да се занимавам с въпросната лампа при положение че струва 10лв аз ще дам още 2 пъти по толкова?
Още веднъж се извинявям ако не ми разбирате глупостите

Кажете заслужава ли си да се занимавам с въпросната лампа при положение че струва 10лв аз ще дам още 2 пъти по толкова?
Още веднъж се извинявям ако не ми разбирате глупостите