Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Karaangov86 - специалист
Имам електронен баласт 1х36w 1хт8 и 2 пури пи 15w защо баласта неможе да ги запали ? От магазина казаха че ще запали аз ли нещо грешъ тели грешът ?
plamen6703 - майстор
Голяма е вероятността да грешиш, на първо четене преброих пет твои грешки :wink:
На "баласта" има изобразена схема на свързване, ако си свързал всичко както е обозначено би трябвало "пурите" да светят! :partyman:
Karaangov86 - специалист
съб юни 30, 2018 2:16 pmplamen6703 написа:
Голяма е вероятността да грешиш, на първо четене преброих пет твои грешки :wink:
На "баласта" има изобразена схема на свързване, ако си свързал всичко както е обозначено би трябвало "пурите" да светят! :partyman:
Само 1 пура пали
plamen6703 - майстор
Размени местата на "пурите" и виж дали ще "запали" :)
petromaniq66 - специалист
Първо трябва да си зададеш въпроса подобаващо! Никой няма да фърля боб, какъв баласт имаш. Има много модели и видове баласти. Въпросът -"Защо само едната пали?" вероятностите са много.... повече от една. Ето две : изправна ли е лампата и контактува ли с баласта както трябва(иска мерене).
Karaangov86 - специалист
Ето баласта и пурите

Прикачен файл

20180630_144215-COLLAGE.jpg
Karaangov86 - специалист
Като разменя местата тази където е 10000k пак не ще да запали пали другата цветната тези пури са за аквариум Забравих да добавя след като включа баласта и двете премигват но Пали само едната
Karaangov86 - специалист
Аз иначе връзвам 2 така както връзвам една Явно схемата е друга
moimoimoi - майстор
е друга е схемата
то не е ясно дали могат две пури на този баласт
Karaangov86 - специалист
Ем кажете как да пробвам

Тема "Elektron balast" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: