Имам следния проблем: UPS-a ми, които поддържа помпата на парното спря да захранва помпата (без значение дали е вкл. на 220 или на батерията - т.е. изкл. от контакта) и няма фаза, а когато обърна щепсела който свързва UPS-a към ел. захранването от UPS-a излизат 2 фази (на батерия също!). Слава богу помпата си е в ред, защото преди 2 месеца смених помпа + UPS заради същия проблем, но UPS-a беше доста стар, без батерия, но output-a към помпата, която също си беше заминала, положението беше същото - или няма фаза или като обърна щепсела и на фазата и на нулата на изхода към помпата... Дали си е заминал и този УПС? Вкл. директно към контакта в които е вкл. УПС-а помпата си работи...
пет яну 15, 2021 1:54 amssimoo написа: Имам следния проблем: UPS-a ми, които поддържа помпата на парното спря да захранва помпата (без значение дали е вкл. на 220 или на батерията - т.е. изкл. от контакта) и няма фаза, а когато обърна щепсела който свързва UPS-a към ел. захранването от UPS-a излизат 2 фази (на батерия също!). Слава богу помпата си е в ред, защото преди 2 месеца смених помпа + UPS заради същия проблем, но UPS-a беше доста стар, без батерия, но output-a към помпата, която също си беше заминала, положението беше същото - или няма фаза или като обърна щепсела и на фазата и на нулата на изхода към помпата... Дали си е заминал и този УПС? Вкл. директно към контакта в които е вкл. УПС-а помпата си работи...Връщай го нали е гаранционен на 2 месеца.