Здравейте, имам един може би странен въпрос, имам проблеми с тока става въпрос в едно село, не само аз като цяло почти в цялото село, и колебанията в захранването са страшни, подавана е жалба, в която остановили че има найстина колебания в тока, дори получих срок че до 30.09.21г ще бъде отремонтирано, пуснат нов кабел, нови клеми и т.н., но искам да си сложа някакъв измервател, гледам чета размишлявам, но немога да разбера кое ще е най подходящото. Аз съм с два електромера, единия е еднофазен, захранва само първия етаж от къщата, а другия е трифазен и захранва 2ри етаж таванско помещение, една нещо като лятна кухня и една барака. Тока от електромерите който са вънка на стълба идват до къщата в едно голямо табло с въртоци, и от там се разпределя, еднофазния за първия етаж, там си има етажно табло елпром което скоро ще бъдат подновени с по нови, и за втория етаж и таванското отново от въртоците отиват горе в табло Елпром. Искам да си сложа било то някакъв умен електромер или някаккво устройство, което да е свързано с WiFiи да имам показания по всяко едно време какъв е волтажа, каква е консумираната енергия за месеца, а и по всяко едно време какво се консумира общо, не държа да е на всеки един предпазител отделно. Приемам всякакви съвети идеи мнения и така нататък, и ме интересува най вече къде да се монтира, дали на етажното табло което е на етажа, или трябва да е при това табло с въртоците което разпределя тока. Дано да съм описал дословно и да сте ме разбрали