Здравейте колеги. Днес ми се наложи да преправя едно АТВ играчка за малкия с нови букси ,че съм загубил оригиналните кабели за зареждане на акумулатора... / 6V/ Така и не намерих точната букса по магазините и се наложи да преправя с нови букси /друг модел/. справих се... Атв-то тръгна ,но тук идва и моят въпрос...
Пазя старата зареждачка за акумулатора /Някаква китайска простотия/ сложих и новата букса ,но не знам кой кабел трябва да ми е + и кой - за да го заредя!
Как да замеря кое къде е за да не обърна поляритета ( единият кабел е чисто черен ,а другия е с бяла ивица.. предполагам ,че е някакво указание и има стандарт ,но когато не знае човек по-добре да попита
)
Зарядното е подобно на това , но с друга букса и EU стандарт!
Въобще ме няма с тези брикове и електрониката...
става въпрос за зареждане на акумулатора ( 6V ) на подобно АТВ

От зареждачката ходи направо на две кабелни обувки за акумулатора.. няма допълнителна електроника...
Ако ви трябва още информация за акумулатора или зарядното ще направя снимки със спецификациите им!
Извинявам се предварително, ако има вече такава тема
Мерси предварително!
Пазя старата зареждачка за акумулатора /Някаква китайска простотия/ сложих и новата букса ,но не знам кой кабел трябва да ми е + и кой - за да го заредя!
Как да замеря кое къде е за да не обърна поляритета ( единият кабел е чисто черен ,а другия е с бяла ивица.. предполагам ,че е някакво указание и има стандарт ,но когато не знае човек по-добре да попита

Зарядното е подобно на това , но с друга букса и EU стандарт!
Въобще ме няма с тези брикове и електрониката...

става въпрос за зареждане на акумулатора ( 6V ) на подобно АТВ
От зареждачката ходи направо на две кабелни обувки за акумулатора.. няма допълнителна електроника...
Ако ви трябва още информация за акумулатора или зарядното ще направя снимки със спецификациите им!
Извинявам се предварително, ако има вече такава тема

Мерси предварително!