Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
miraco - напреднал
Привет колеги, не знаех къде да пусна темата.
Харесва ли ви новата визия на форума...питам иронично защото като отворя страница цялата е нацвъкана с банери и изкачщи реклами.
Не смогвам да ги затворя, към админите...колеги форума е заприличал на VS teleshop.
Ето от сега скриншот в секция Отопление.
Изображение
ESPACE - майстор
Каква е целта на тази тема? Ясно е че няма да ограничат рекламите. Време е да се научите "що е то адблокер и има ли почва в браузера".
zz_stefanov - майстор
Ползвам стария дизайн на форума. Там рекламите все още не са покриващи съдържанието.
Спасение няма.
miraco - напреднал
съб яну 07, 2023 9:16 amESPACE написа:
Каква е целта на тази тема? Ясно е че няма да ограничат рекламите. Време е да се научите "що е то адблокер и има ли почва в браузера".
Ами колега то всяко нещо си е с мярка. Ако поставиш няколко реклами на правилното място ще ти носят повече конверсия и кликове отколкото така нацвъкани където ти падне. Имам три сайта и от опит го казвам. Сега в момента вместо да кликна на рекламата аз бия хикса защото ме дразни а не ме предразполага да кликна.
nikolson - майстор
Прикачен файл:
Screen Shot 2023-01-07 at 10.56.20 AM.png
Screen Shot 2023-01-07 at 10.56.20 AM.png (45.46 KиБ) Видяна 857 пъти
Ето моят. Вижда се. Old, ABP-6.
Темата е за "Говорилнята", не е трудно да се досетиш къде да търсиш място за своята дума.
Ползвам "Олдвижън", както мнозина, заради рекламите и още нещо.
Навсякъде ме дразнят. Да вървят у майкини си, па да видим тъпата цензура ко ши ми фани!
yanko78 - специалист
Толкова години, не успях да разбера, как да направя, кликам, че да продължа темите от там, до където съм стигнал? Винаги ме праща на първата страница, или трябва да гадая до къде е бил края на темата и се почва едно превъртане на страниците, докато намеря къде е последното мнение, до което съм стигнал с четенето.
zz_stefanov - майстор
Ако си на старата визия, в ляво на всяка тема има едно малко правоъгълниче, което ако е в жълто казва че има нови отговори, които не си прегледал. Като го натистеш, трябва да те позиционира на първия от тях.
lyubohar - майстор
Не съм много по смяна на визии-било във форум,било в магазин.
Надявам се обаче освен визията да са оправени и някои недостатъци.
Например като напишеш нова тема,натискаш "публикувай"и ако не изчакаш десетина секунди и натиснеш пак,темите се дублират.
Освен това като натиснеш начало форум изображението бяга 5-6см надолу.И ако си бърз отиваш на друг раздел.
Има и други недостатъци,но те са свързани с пред компютърното устройство. :-D
Lisko - майстор
съб яну 07, 2023 3:50 pmyanko78 написа:
Толкова години, не успях да разбера, как да направя, кликам, че да продължа темите от там, до където съм стигнал? Винаги ме праща на първата страница, или трябва да гадая до къде е бил края на темата и се почва едно превъртане на страниците, докато намеря къде е последното мнение, до което съм стигнал с четенето.
Аз пък в никой форум не отивам първо на темата и после да търся докъде съм. Първо цъкам на "нови мнения" (много по рядко на "моите мнения") и оттам вече гледам дали сред новите мнения има тема/теми от които ме интересуват.
Оттам вече ме праща директно докъдето се е стигнало.
Не знаех, че новият дизайн е по-зле откъм реклами. За мен той е толкова зле, че за нищо не става от само себе си.
:partyman:

Тема "Новата визия на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: