• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 33
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Christo - майстор
Безкрайно сме далече от цялостно електрифициране на мрежата. Ще мине още някоя година, на безотговорните престъпници от Брюксел ще им хрумне да забранят дизелите в ЖП, ние послушно ще ги спрем и въпросът ще се реши от самосебе си. Който иска до село, само с електрическо магаре(да не излъчва въглероден двуокис- диоксид де, по модерно му).
Avas_co - майстор
ср юли 03, 2024 9:28 pmhidrazin написа:
ср юли 03, 2024 8:50 pmемовлаха написа:
Ново Соколче си имат Сърбите

При нас ...
Не е вярно! Имат си държава.
При нас ... е територия.
:partyman:
Шумадия и държава?
:shock: :shock: :shock:
Даже в сравнение с нас.
hidrazin - майстор
чет юли 04, 2024 7:58 pmAvas_co написа:
Шумадия и държава?
Здрасти бе безполезен трол. Даже в сравнение с територията България си имат държава.
Да. И всички го виждат. Е, разбира се без разни боклуци дето им липсват първите 7 години след като са се родили.
А ти от кои беше?
Avas_co - майстор
чет юли 04, 2024 10:58 pmhidrazin написа:
чет юли 04, 2024 7:58 pmAvas_co написа:
Шумадия и държава?
Здрасти бе безполезен трол. Даже в сравнение с територията България си имат държава.
Да. И всички го виждат. Е, разбира се без разни боклуци дето им липсват първите 7 години след като са се родили.
А ти от кои беше?
Видимо първите седем години са ти били доста пълноценни, тогава ли ти се случи оная "среща с третия вид"?
Москалските мекерета вече Китай и Шумадия ли взехте да хвалите?
емовлаха - специалист
Правилно, не трябва да ги даваме за пример!

Нещо реално като скорост и изпълнение за нас.
Емо, дай още по на запад, че на някой пендел може да не се хареса твърде!
Avas_co - майстор
съб юли 06, 2024 8:34 amемовлаха написа:
Правилно, не трябва да ги даваме за пример!

Нещо реално като скорост и изпълнение за нас.
Шумадия може да е пример какво да не се прави, нищо друго.
Швейцарският влак в Словакия кефи.
Това на местна почва не го виждам, държавата ни е изключително лош стопанин. Вариант е частен превозвач, с добра охрана, че тия вагончета ще ги осерат за отрицателно време.
Пимк получиха лиценз за пътнически превози. Илиян ми е много противен селтак, но явно разбира от бизнес(делегира на правилните хора да го движат), та там ако се случи нещо.
DundyTheCroc - майстор
Държавата е лош стопанин, дайте да приватизираме всичко, резултата го знаем...
Christo - майстор
Разходи се до Белгарад някоя събота или неделя, махни си тенекиените очила и погледни на какво прилича столицата на страна ИЗВЪН Нейтото и Обединената Юроп. Сравни със нашата София и тогава ръси глупости за Шумадия. Знам, че не можеш да го направиш, защото главата ти е пълна с изрезки от "Демокрация" и "Капитал" и няма оправия.
Avas_co - майстор
нед юли 07, 2024 11:02 amChristo написа:
Разходи се до Белгарад някоя събота или неделя, махни си тенекиените очила и погледни на какво прилича столицата на страна ИЗВЪН Нейтото и Обединената Юроп. Сравни със нашата София и тогава ръси глупости за Шумадия. Знам, че не можеш да го направиш, защото главата ти е пълна с изрезки от "Демокрация" и "Капитал" и няма оправия.
Уф, бях почнал да ви мисля как се мъчите в гадният ЕС, пък ти си го бил измислил. Браво!
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 33

Тема "България няма нужда от ВЕИ-та" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: