вт окт 01, 2024 9:35 pmAvas_co написа: Пак не помагаш някой да си състави положително мнение за психическото ти състояние.ЦЪК

вт окт 01, 2024 9:38 pmhidrazin написа:Нееднократно съм ти го казвал, може да се закачаме, ама имам притеснения за психичното ти здраве. Ако има нужда, имам разни приятели, могат да ти помогнат за девиациите., или поне да опитат.вт окт 01, 2024 9:35 pmAvas_co написа: Пак не помагаш някой да си състави положително мнение за психическото ти състояние.ЦЪК
![]()
Кери написа:Подскажи къде мога да попитам, че аз се сетих само за тук?Ами за това става дума я.
вт окт 01, 2024 9:29 pmКери написа: Идеята беше ако някой с опит се е сблъсквал с това да подскаже.Форума все пак е "Направи си сам" а казуса излиза "леко" извън идеята на форума.
Сетихме се за местния и той ми се видя несериозен, сетихме се и за фирма за ремонт, но тя поиска трафа при нея.
Просто си помислих за подсказка - примерно проверете да не се е счупил превключвателя и да е преместил само 2 намотки, а третата да останала на друга степен примерно ако е възможно. Или друга идея...а то кавга стана.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: