Прахосмукачката е на моя близка, която е забравил няколко дни на зарядното и сега постоянно дава слаба батерия. Много съм бос по темата, но имам огромно желание да е направя да тръгне. Смукачката е с Liion батерии 9х3.6 волта. Мера всяка една по отделно и си излизат 3.6, както и целия пакет 32.4.
Кабели 1 и 2 идват от буксата на зарядното, ток от зарядното стига до тях. Кабел 3, отива към двигателя, 4 отива към копчето с 4 степени.
Според мен, по платката нещо е заминало и за това постоянно отчита слаба батерия и не тръгва. Платката е цялата залята, отделно, нова струва необосновано много да се прави.
Мога ли да елиминирам по някакъв начин платката и да работи само на една степен дори?
Платкката ли управлява зареждането на пакета или захранването?
Въобще, може ли нещо да се направи?

Кабели 1 и 2 идват от буксата на зарядното, ток от зарядното стига до тях. Кабел 3, отива към двигателя, 4 отива към копчето с 4 степени.
Според мен, по платката нещо е заминало и за това постоянно отчита слаба батерия и не тръгва. Платката е цялата залята, отделно, нова струва необосновано много да се прави.
Мога ли да елиминирам по някакъв начин платката и да работи само на една степен дори?
Платкката ли управлява зареждането на пакета или захранването?
Въобще, може ли нещо да се направи?