Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Плоча и фурна, голям котлон на макс плюс фурна е 3.7 кВ. Добре ли според вас?

Прикачен файл

1.jpg

Прикачен файл

Messenger_creation_B7169A6A-9B0A-4CE5-B242-09734CD1872C.jpg
Messenger_creation_B7169A6A-9B0A-4CE5-B242-09734CD1872C.jpg (56.61 KиБ) Видяна 786 пъти
MamaMy - майстор
Защо не викнеш майстор. Първо ще видиш как се прави и чак тогава ще твориш. Това което си направил е едно голямо нищо. Да, ще работи, но все едно да напишеш стихотворение на стената в тоалетната с пръст и л**на. Ще се чете сигурно повече от издадена стихосбирка, но не е най-приятното четиво. :roll:
iliya_i - майстор
Тези клемички струват стотинки и се слагат за секунди. Писано е доста за тях в този форум.
Та не разбирам защо си се упражнявал да правиш паяшки истории.
torbalan - Дървен философ
Никак не изглежда добре.
bigdragon - майстор
Заглавие: Ще се подпаля ли?

Ако ги оставиш неизолирани - Да;
Ако ги изолираш с подходящ изолирбанд - Не.

ПП От естетическа гледна точка и аз не съм очарован, но ще работи.
Не всеки се е родил научен, опита идва с работата и грешките...
Последна промяна от bigdragon на съб дек 21, 2024 7:32 am, променено общо 1 път.
Точно.
Прилича на Газка. Неугледна е, но работи.
batkoce - специалист
За да се получи качествена спойка, много неща са важни - опит, материали, инструменти.
За подобни спойки аз ползвам тинол, който съдържа флюс, маркиран като "no-clean". Това означава, че остатъците от флюса не са агресивни и може да не се почистват. Допълнителен флюс се старая да не употребявам в такива случаи. Ако се налага, добре е да се ползва качествен. Трябва да се знае, дали е "no-clean" или трябва да се почиства. Има такива, които се почистват с вода и други със спирт. Добрите поялници и подходящите човки много помагат да се получат добри спойки. За друга дискусия правих снимки на спойка между два проводника. Ще ги покажа тук като пример, с пожеланието да успеем да постигнем и по-добри...

Прикачен файл

IMG_2356.JPG
IMG_2356.JPG (99.39 KиБ) Видяна 657 пъти

Прикачен файл

IMG_2357.JPG
IMG_2357.JPG (87.84 KиБ) Видяна 657 пъти

Прикачен файл

IMG_2359.JPG
IMG_2359.JPG (78.45 KиБ) Видяна 657 пъти

Тема "Ще се подпаля ли?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: