Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
MamaMy - майстор
Малко истини известни на повечето хора и дали ни е виновен ЕС, че сме бедни. Поредните анимационни герои.

nikolson - майстор
Ако помните, имаше един друг Орион, който Жан Виденов беше нарекъл приятелски кръг, а всъщност беше разкрит покрай едно друго разследване, което някой забелязал, че става думи за фирми, носещи имената на звезди от съзвездието.
Ковачки си плаща "данък спокойствие", на #КОЙто трябва и няма проблеми.
Virtex - майстор
дали ни е виновен ЕС, че сме бедни.
Само не го обръщайте на политика и тема за еврото :)
Avas_co - майстор
съб май 31, 2025 7:44 pmVirtex написа:
Има и втора част, викам да я видим и нея и тогава.
Отделно, ще е добре видният енергиен експерт да се изложи.
MamaMy - майстор
съб май 31, 2025 7:44 pmVirtex написа:
Kаква политика бе Virtex? Обират ни най-безогледно. Експлоатират ни, губим работните си места. Тровят децата ни и ти определяш това като политика? Политика са партиите и корумпираните пумиари в парламента и правителството които го вардят този изрод. Той най-безочливо съсипва природата ни и бъдещето ни даже. Като си помисля, че даже щях да работя за него и лошо ми става.
Virtex - майстор
нед юни 01, 2025 12:39 amMamaMy написа:
Kаква политика бе Virtex? Обират ни най-безогледно. Експлоатират ни, губим работните си места. Тровят децата ни и ти определяш това като политика? Политика са партиите и корумпираните пумиари в парламента и правителството които го вардят този изрод. Той най-безочливо съсипва природата ни и бъдещето ни даже. Като си помисля, че даже щях да работя за него и лошо ми става.
Нарочно не те цитирах като линк, за да не считаш, че е към теб конкретно.

В момента има активни кампании на разни тролове, за да обвиняват всичко друго, но не и основната причина за такива проблеми, като във видеото. Затова го написах, защото дори и тук, в този скромен форум, има напоследък доста "наклони" с фалшива информация и опити за маскиране на "проблема". Като в почти всяка една друга тема.

Като съдържание не мога да коментирам, гледах донякъде, изглежда интересно откъм разследване.
висш мениджър разказва за системните злоупотреби

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2025/06 ... _razkazva/
Avas_co - майстор
Хм, гледах го. Не съм сигурен, какво да кажа.
АКФ правят доста добри разследвания.
По стечение на обстоятелствата, бях доста близо до разследването им за Осемте джуджета( мисля най-известното им).
Като споделях разни неща, преди да излезе разследването, едни хора ми се присмиваха в другия форум, че такива неща в БГ не могло да се случват и т.н. Мисля, че единия е тук под нов ник.
Доста писано имам на темата, преди и след разследването. В другия мисля се затриха, в хардуера ги има все още.
При джуджетата бях наясно за доста неща, спестени неща, преиначени и т.н. Това на база лични познанства с участниците. Но АКФ си свършиха перфектно работата.
Тук, нямам такива подробности, а ги има със сигурност.
Само между другото, Ковачки си е руски възпитаник, учил е висше в Ленинград. Не намирам някакво инфо за произхода му, но все ще излезе нещо.
После Европа ни крадяла, Дънди ни изнесли златото и т.н.
MamaMy - майстор
Казват, че за неудачите на глупака все някой друг му е виновен. Е ако го обърнем какво се получава? Виновните за нашите неудачи ни правят на глупаци. И не само мен, теб или някой персонално, цяла България. Значи крадът ни с парното, крадат ни чрез тока на всичкото отгоре плащаме евтиното парно на столичани. На брашнян чувал ни обърнаха. Докато си траем, всеки който се сети ще ни тупа. Къде е държавата тук? Как стана така, че за без пари е продадена сладката баница на този крадец и измамник? Защо за толкова години и след толкова сигнали прокуратурата и съда спят непробудно? На кого са затиснати клепачите с пачки? Не трябва да го обръщаме на политика, но все от там смърди на разбъркани лайна. Кога ще видим реално в затвора сключилите неизгодни за държавата сделки с фирми и цели предприятия? Кога ще видим закопчани великите приватизатори? Как стана така, че има закупили предприятия за стотици милиони които са ликвидирани и от тях няма и следа, а държавата не е взела и една стотинка? За реституцията, комасацията и заменките още не съм почнал. До кога ще траем бе хора??? :evil: :evil: :evil:
kartechar - специалист
Смятам, че тази територия няма да се оправи докато Топлофикация София не фалира :axe: !

Тема "Енергийния кръг Орион на Ковачки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: