• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
tottenham - специалист
предстой ми обзавеждане на кухня, но нямам отзиви за определените марки ел. уреди. Интересуват ме следните уреди - фурна, стъклокерамичен ел.котлон, микровълнова, съдомиялна.
Бих бил благодарен, ако ми дадете някакви съвети и мнения за определени марки.
На Конеляно фурната Алба много ми харесва, както и на Самсунг няколко модела фурни, микровълнови и котлони.
Съдомиялните на Електролукс нещо имали проблеми?
Pepina - напреднал
Gorenje -фурна за вграждане и котлони със сензорно управление - това ползвам аз и съм доволна.
theurgist - специалист
незнам за другите ама аз Самсунг никога повече няма да си взема. Или аз съм карък или не са качествени :)
tottenham - специалист
защо какъв е проблема ти със Самсунг? и какъв е уреда и модела му?
theurgist - специалист
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09023620
на третия месец се пре....а компресора, на 6-тия му се пре...а платката

http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09017282
Изгоря и двигатела( Прегря от самосебе си)

а да не говориме какви са отзивите за климатиците им.
pavelari - майстор
GNUSMAS /прочетено от зад на пред/ чувам, че често се излагат - то са проблеми с DVD-та, фотоапарати, мобилни телефони и т.н. Касовите им апарати някога бяха много добри, но другото не особено.
Аз ползвам ELECTROLUX - фурна, whirlpool - пералня и liebher - хладилник и съм доволен
крум - специалист
Котлони Samsung C-21RGAN, фурна Samsung BF-64CCST.
Един алтернативен вариант за нас беше котолони Gorenje ECT350C и фурна AEG B-4401-4-M.
Ползваме ги вече 1 месец. Засега мога да кажа само хубави неща. По-натам ще споделя, ако има проблеми.
Общото ми наблюдение е, че няма значение какво ще вземеш, всичко дава проблеми, т.е. всичко е на късмет.
За Горение специално ни предупредиха да не разчитаме на сервиза им.
В допълнение, 2х по-скъпите модели имат само някакви простотии като автоматични програми, които надали ще ползваш, ужасни менюта и дори готварска книга... и кой ли знае какво още като Блу Туут.
С други думи - съвета ми е да бягаш далече от нещо, в което е пипал програмист...

Нещата, които мисля за важни:
котлони
- touch бутони - по-лесно се поддържат.
- 2 котлона, т.е. 30 см ширина.
- Екстра е настройка на време и аларма.
- заключване
фурна
- атермично стъкло (3 стъкла)
- настройка на време и аларма
- телескопични водачи
- Екстра са push бутоните - по-лесно се поддържа

Забрави за всички простотии като термо-сонда, пиролитични почиствания и автоматични програми за готвене.
Последна промяна от крум на нед яну 27, 2008 8:52 pm, променено общо 1 път.
zz_stefanov - майстор
крум написа:
..... ....С други думи - съвета ми е да бягаш далече от нещо, в което е пипал програмист...
За съжаление такива вече все по трудно се намират :)
крум - специалист
Така е! И ние, програмистите, все от нещо трябва да се храним...
Да допълня - котлоните и фурната ги взехме за 798 лв.
zz_stefanov - майстор
@крум'е, така е, но хардуера в който слагате фирмуера много често се прешашква, а цените на една платка са от 180 до 550 в зависимост от марката.
Имам една пералня Индезит дето всяка седмица я рестартирам от щепсела. За сега това е бял кахър, защото нищо не е изгоряло.
  • 1
  • 2

Тема "кухненски ел.уреди?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: