Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ПОВРЕДИ МИ СЕ БОЙЛЕРААААА АААА ААААА
Не загрява. Включвам от таблото, не се чува оня благ звук от нагревател обвит във варовик - поглеждам - светещото вкл/изкл копче на самия бойлер едва мъждука. Постоянна, но слаба светлина. Предположения какво му се е издънило?
Бойлерът е или на 2 или на 3 години.
penata - специалист
n_a написа:
ПОВРЕДИ МИ СЕ БОЙЛЕРААААА АААА ААААА
Не загрява. Включвам от таблото, не се чува оня благ звук от нагревател обвит във варовик - поглеждам - светещото вкл/изкл копче на самия бойлер едва мъждука. Постоянна, но слаба светлина. Предположения какво му се е издънило?
Бойлерът е или на 2 или на 3 години.
значи е в гаранция -тя е 5 г. какво му се плашиш звъни на сервиза,защото отвориш (отвиеш) ли гориш :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Е, да, ама ако знам де са му документите :x
GeorgiRadevDu - специалист
Отвори капака и разгледай вътре окабеляването. Ако няма нищо нагоряло ти трябва майстор.
lyki - специалист
Прав е колегата , най вероятно някоя хлабава връзка е нагоряла и по отечка ти свети глимката.
Но при всички случаи трябва да се отвори и да се замери веригата и реотана, има възможност щом глимката свети да е изгорял реотана.
При всички случаи трябва да се отвори.

И много моля колегите които нямат готов отговор по същево на някоя тема нека не пълнят форума със спам за семейни взаимоотношения и пр.Има места във интернет пък даже и тук където може да си бъбрите на воля.
Trifun - специалист
n_a, гледам, че си от Русе ...
Ако не можеш да се справиш сам с бойлера, свържи се с мен по ICQ или на ЛС - остави някакви координати - мога да дойда до го `погледна` - бойлерите са ми слабост :)
Ако бойлера ти е Фламина - ще ти давам само съвети - това са най-гадните бойлери за ремонт по всички земни кълбета ! :razz:

Ууупс, сега видях заглавието на темата :-D
Е, щом е Теси - може и да го оправим ! :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Trifun написа:
n_a, гледам, че си от Русе ...
Ако не можеш да се справиш сам с бойлера, свържи се с мен по ICQ или на ЛС - остави някакви координати - мога да дойда до го `погледна` - бойлерите са ми слабост :)
Ако бойлера ти е Фламина - ще ти давам само съвети - това са най-гадните бойлери за ремонт по всички земни кълбета ! :razz:

Ууупс, сега видях заглавието на темата :-D
Е, щом е Теси - може и да го оправим ! :)
Ако не му намеря гаранционната карта, ще ти се обадя, благодаря.

Тема "Бойлер TESY" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: