Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
travoltino - помощник
Здравейте купих си плоча която има 3 извода 2-те по тънки и са един след друг към края на плочата а старите бяха само с 2 така аз свързах 2-а кабела първият който се намира почти в центъра на плочата и другият за последният обаче когато го включих и поработи рещих да го проверя и се оказва че кабелът с който се заземява побелява та въпроса ми е има ли значение за тази плоча фаза и нула и къде трябва да е фазата и къде нулата !? защото когато завъртя щепсела фазомера отчита електричество а когато е на другата страна не отчита и защо побелява кабела със който е заземена съответната плоча Благодаря ви много и се надявам въпроса ми да е ясен!
mitcd - специалист
По принцип плочите са точно с три кабела(единия е общ за двата реотана).Ако имаш на тая печка ли там каквото е (не даваш по голяма информация) два извода то тия по тънките изводи от плочата ги вържи заедно.Не каза и къде мериш тая фаза или нула и как побелява кабела :?
travoltino - помощник
mitcd написа:
По принцип плочите са точно с три кабела(единия е общ за двата реотана).Ако имаш на тая печка ли там каквото е (не даваш по голяма информация) два извода то тия по тънките изводи от плочата ги вържи заедно.Не каза и къде мериш тая фаза или нула и как побелява кабела :?

Ами побелява като нагар същото де да знам странно иначе има слаб тококоло 3-4 волта

Тема "Свързване Плоча Котлон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: