• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 21
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
От доста време разглеждам форума та накрая се престраших и аз да ви покажа нещо излязло изпод моите ръце :)

Прикачен файл

Copy of PB140061.JPG
Copy of PB140061.JPG (154.05 KиБ) Видяна 5287 пъти

Прикачен файл

Copy of PB140064.JPG
Copy of PB140064.JPG (90.19 KиБ) Видяна 5287 пъти

Прикачен файл

PB140066.JPG
PB140066.JPG (99.09 KиБ) Видяна 5287 пъти

Прикачен файл

Picture 012.jpg
Picture 012.jpg (109.03 KиБ) Видяна 5287 пъти
asinka - специалист
Май си имаме още един майстор :)
silllveto - Майсторица
=D>
Тоя гранит на стълбите, ти ли го ряза?
Аз изготвих шаблоните по които го рязаха в една фирмичка :)
Следващата обработка (заоблянето и полирането на челния ръб ) и монтажа са изцяло мое дело
Аз изготвих шаблоните по които го рязаха в една фирмичка :)
Следващата обработка (заоблянето и полирането на челния ръб ) и монтажа са изцяло мое дело
velsi - Почетен майстор
jimmy_bar написа:
пичове това го правих за една секта,
Не ни интересува, бе пич. Интересува ни кое как се прави защото сме форум "направи си сам". А кой какво и къде е правил и какви пари е изкарал изобщо не ни пука! И не ставай нахален, за да не те залича на 100% от тоя сайт. Ако си решил да помагаш със съвети е друга работа.
jimmy_bar - специалист
не мога да си обясня защо си се настроил така срущу мен отначало velsi,регистрирал съм се от 3 дена а видя ли вече в колко теми съм дал надявам се компетентни съвети.Защо ми триеш снимките,нима не отговарям на всеки въпрос по тях.Благодарение на хората и снимките в този форум аз работя това (въпреки че имам диплома вече за корабен механик и говоря 3 чужди езика ) ,опитвам се сега аз на свой ред да запаля някои и да отговоря на всичките му въпроси,а ти незнайно защо ми триеш снимките.
velsi - Почетен майстор
Защото 2/3 от всичките ти мнения са реклама на това какво си направил. Нали разбираш, че всеки тук работи нещо и има своите професионални успехи. Какво би се получило, ако всеки като тебе тръгне в тази посока? Съвсем друга е идеята, която ни обединява и ако я усетиш навреме съм сигурен, че ще бъдеш добре приет. Не искам да бъда разбран погрешно. Желая ти успехи!
manobg - специалист
Плота го взех много тънко, така че не му обръщайте внимание на цвета :) А фризера е за вграждане и ще му слагам вратичка тези дни. Но него ще има и охладител.

Прикачен файл

k1.jpg
k1.jpg (131.16 KиБ) Видяна 5292 пъти

Прикачен файл

k2.jpg
k2.jpg (108.69 KиБ) Видяна 5292 пъти
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10