Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
nigery - специалист
Eто и обещаната снимка на душкабината която сам проектирах

Прикачен файл

Resize of P1010063.JPG
Resize of P1010063.JPG (51.01 KиБ) Видяна 19646 пъти

Прикачен файл

Resize of P1010062.JPG
Resize of P1010062.JPG (54.46 KиБ) Видяна 19646 пъти
bisplus - специалист
Ми според мен кабината е направена по начина който се правят стъклените витрини на магазините например.
nigery - специалист
Да точно така е направена, купих си обкова и държачите, и поръчах стаклата по моите размери.
bisplus - специалист
Мдааааа....страхотно се е получило!!! Браво =D>
Emerald - модератор
nigery написа:
Да точно така е направена, купих си обкова и държачите, и поръчах стаклата по моите размери.
Браво Нигери! Най-сетне да видя вкус към истинска душ-кабина! Безобразния кич на фабрично произведени с коритце направо ме потриса, а хората отказват да видят много по-естетичната възможност на изработка на кабина по собствен размер и форма.
masteradmin - майстор
Да направо ти иде да си изхвърлиш ваната.
Откъде можеш да си купиш материалите?
XpS - помощник
nigery написа:
nigery - дали е удобно да попитам поръчката на стъклената витрина заедно с обкова към коя фирма си я направил и на каква стойност ти е стъпило това удоволствие?
Много ми хареса тази идея и благодарение на твойте постнати снимки и проект -- мисля да заформя нещо подобно в банята.

Благодаря :) и със здраве
Може ли да ми кажеш откъде купи мивката. Аз също съм на вълна ремонт и точно от такава мивка имам нужда - стъклена, ъглова и не много голяма. Ще съм ти мнаго благодарна, ако ми дадеш тази информация.

Тема "Баня или нещо такова" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: